Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaproszona na ślub jako... Dziecko ;/
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-17, 17:42   #2
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Dot.: Zaproszona na slub jako... Dziecko ;/

Cytat:
Napisane przez ladyanabel Pokaż wiadomość
Witajcie, istatnio czesto tu goszcze w nowych tematach haha, dzis z innej beczki pytanie, bo nie wiem co zrobic... Moj chrzestny sie zeni, dzis wręczył zaproszenie moim rodzicom, gdzie widnieje owy napis, zapraszam x i y wraz z dziecmi.... Ja mam 19lat, moj brat 24, i jestesmy brani jako dzieci? Poczulam sie niefajnie, bo chrzestny wie ile mamy lat, wiec generalnie czuje sie niezaproszona... W dodatku ja mam swojego TŻ, moj brat swoja TŻ i mamy sie tam bawic sami wsrod ludzi ktorych tak naprawde nie znam?:/ za bardzo nie wiem co mam robic, i czy w ogole isc, sądzilam ze z osoba towarzyszaca zaprasza sie osoby 18+... Nie ma mnie w domu, za to mama ma z nim pogadac o konkretach wiec mam nadzieje ze cos ustali, bo nie widzi mi sie isc samej starej krowie i spedzac czas z obcymi ludzmi. Co wy sądzicie?
A moze jeszcze mnie posadzi przy stoliku z 8latkami?
Hmm... Kuedy ja bede brala slub, zaprosze jego rodzicow wraz z dzieckiem haha ))

Mam nadzieję że Twoja mama nie da się sterroryzować i nie będzie dzwonić do chrzestnego z pretensjami że nie chce zaprosić Twojego chłopaka Stanowisz część swojej rodziny, jesteś dzieckiem swoich rodziców i tak zostałaś zaproszona Chrzestnego nie musi być stać na powiększanie weselnego grona lub może nie chcieć na ślubie nieznajomych mu osób

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując