Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-17, 19:03   #814
ANNASAR
Zakorzenienie

Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Wiem,wiem dlatego za gorącej tak jak kiedyś nie leje, ale te 20-30min lubię sobie poleżeć...Myślicie,że za długo?

Justynka,oby mąż szybko wyzdrowial i żebyście znaleźli przyczynę raz dwa!

Guerka,to chodzi właśnie o to jak dziewczyny mówią,żeby ten skrzep nie odpadł,bo się może zrobić tzw.suchy zębodół i jakaś infekcja bakteryjna chyba w związku z tym,ale nie powiem Ci na 100%, najlepiej zapytaj dentystę jutro :-*

Kordelka,szalejesz z zakupami! Ale ciuszki fajne, na pewno Ci się przydadzą :-* ja liczę na to,że się trochę w swoją kurtkę jeszcze wcisne, a potem mamie spróbuję ukraść narciarską, mama grubsza to nie powinno być problemu

Agolandia,dzięki ze pytasz:-* u mnie różnie,raz rzygam raz nie i ciągle bym spala,dzisiaj spaliśmy do 10.30 z TŻ,a około 13 zmoglo mnie i do 16 spałam... I tak bym mogła codziennie :-P
Brzuszka u mnie póki co nic nie widać,więc pewnie jeszcze z miesiąc przynajmniej do robienia zdjęć nie dołączę... No chyba,że mnie nagle wywali.
Jedynie wczoraj TŻ stwierdził,że cycki mi się takie pełniejsze zrobiły :-D

Kocurku,zrób sobie tą podstawową prolaktyne i zobaczysz co wyjdzie,a co do ziolek to rób jak czujesz. Wydaje mi się,że u Ciebie też to zbyt mocne nakrecanie się może powodować problemy :-( bardzo bym chciała żebyś już swoje dwie kreseczki ujrzała :-*

Annasar,udała się chociaż wycieczka? Gdzie byliście? ;-)

Gdzie się Ksuwcia podziała? :-( i kiedy Meliska wraca?
Natalko pojechalismy do znajomych do Leipzig. Nic nie zwiedzalismy.Mnie już takie podróże męczą

LIA
18.12.2014
ANNASAR jest offline Zgłoś do moderatora