Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wyrzuty sumienia (brak dziewictwa)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-17, 18:40   #10
201607111028
Konto usunięte

Dot.: Wyrzuty sumienia (brak dziewictwa)

Cytat:
Napisane przez szukajac Pokaż wiadomość
To nie tak, że chwaliłam się na lewo i prawo. Chodziło mi o znajomych, a różnych miałam. Przy różnych okazjach jak się o tym rozmawiało to wypytywali jak tam ja, suszyli mi głowę, że nie wiem co tracę, a za jakiś czas dwójka przyznała się, że mi zazdrości bo też by tak chciało bo strasznie żałują.
Ja byłam z tego dumna, choć inni twierdzili, że powinnam się wstydzić. Może jakbym żyła w innym środowisku zupełnie inaczej bym do tego podchodziła.

A maska, to w skrócie, był zupełnie inny niż się podawał, elegancki dżentelmen który okazał się ukrytym dresiarzem z piwkiem, szarmancki romantyk który okazał się egoistą i narcyzem, mówił że nie znosi stereotypu że facet powinien być jak macho po czym pokazywał, że chce właśnie taki być; ukrywał, że był prawiczkiem, no po prostu im bardziej go poznawałam tym bardziej widziałam, że mówi jedno a jest zupełnie kimś innym, jakby sam siebie takiego nie akcpetował a czuł się dobrze i wciąż pogardzał takimi ludźmi jakim był. No i wielka miłość, że jestem tą jedyną, po czym zrywa bo tak.... bo mam się mu podporządkować on na kompromisy nie pójdzie (a poszło o duperele), ale albo będzie jak on chce albo koniec.

Byłam w dojrzalszych związkach w których do łóżka nie poszłam a poszłam z kimś takim...
Zastanów się, czy chodzi Ci o błonę, czy prawdziwe oddanie się mężczyźnie. Jeśli o błonę - faktycznie, nie masz jej już. Jeżeli jednak seks jest dla Ciebie NAPRAWDĘ przeżyciem duchowym - pierwszy raz z właściwym człowiekiem możesz potraktować jako SWÓJ pierwszy raz. I już
201607111028 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując