Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - cz.36
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-17, 19:16   #574
HoneyIlove
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.36

Cytat:
Napisane przez hanureku Pokaż wiadomość
W Plikach do pobrania jest regulamin i jest tam napisane, że:

2. Warunkiem zachowania prawa do otrzymania wybranego zestawu w cenie specjalnej 1 zł netto jest zakup min. 30 sztuk produktów Anew (z wyłączeniem produktów do oczyszczania twarzy oraz miniwersji i maseczek) w czasie trwania K11-13/2014 (TS K13-15/2014).

Więc moim zdaniem i BB i np. krem pod oczy za 10,99 wlicza się do ilości.
ok dzięki, tak myślałam. W sumie to zamówię to BB bo moja ciocia pilnie go potrzebuje ale dodatkowo napiszę do nich meila z pytaniem żeby dokładnie się dopytać

Cytat:
Napisane przez kejtiryba Pokaż wiadomość
:

Że musieli serię 24K wycofać
a ja Ci powiem że mam jeszcze pół podkładu 24k w użytku i jeden cały zachomikowany ;D

Cytat:
Napisane przez ZanetaSlask Pokaż wiadomość
HELP ME... czytam po raz setny i dalej nie jestem pewna... odnośnie tej oferty z ekspresami... muszę mieć zamówienie za 1500zł i w ostatnim tygodniu trwania katalogu zamówienie za min. 160zł, a jeżeli nie składałam jeszcze zamówienia to wystarczy to 1500 czy musze mieć 1660 ?? Mam zamówienie za około 1550zł i nie wiem czy mi się należy ?
wydaje mi się że wystarczy jak puścisz to 1550zł bo tu chodzi o to żebyś była aktywna jeszcze w ostatnim tygodniu trwania katalogu - bo wiadomo jak złożysz jeszcze zamówienie na te 160zł to będą mieli wyższą sprzedaż, w sumie puść to zamówienie swoje i dodaj ekspres czy wagę do zamówienia i zobaczysz czy będziesz miała na fakturze - jeśli nie będzie to wtedy puścisz dodatkowe zamówienie na te ich 160zł