Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-17, 19:23   #2092
ja-ika
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
fajnie Natalka ma kuzyna 10-letniego, kuzynkę 7-letnią i kuzyna 5-letniego (prawie). 2-latek super się z nią bawi,uwielbia ją. jego siostra 7-letnia ostatnio zaczęła się nią interesowac i bawić, bo wcześniej zwyczajnie byłą zazdrosna-wszak przez 6,5 roku to ona była najmłodsza w rodzinie. nawet dzisiaj ten 10latek przy nas jej powiedział,że ona kiedyś nie lubiłą Natalki a teraz się z nią fajnie bawi
a 5-latek chciałby się bawić, ale nie ma wyczucia i czasem jej przypadkiem krzywdę niemal robi
ale fajnie, cieszy mnie to,że ma kuzynów
super, im więcej dzieci tym lepiej U nas jest 2 i pół letnia Nastka, 13 mies Natalka i Emilka, więc mniej więcej podobny wiek, ale Nastusia wczoraj podeszła do Natalki i ją popchnęła, a ta nawet nie zapłakała jest zahartowana No i Nastusia podeszłą po tym do swojej mamy i mói, że musi iść do kąta i czy może ją zaprowadzić, później wróciła i przeprosiła siostrę, ale co z tego, jak i tak zrobi to samo za jakiś czas. Eeech wyrośnie z tego
Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
my z tzem mielismy dzisiaj taka refleksje, ze fajnie bybylo by Alek mial rodzenstwo do zabawy rozmowy itd by nie byl sam....
takze fajnie ze kilka z nas juz jest w ponownej ciazy, moze byc momentami ciezko ale jakie to sczescie i radosc dla dzieci
a nie ma blisko jakiś kuzynów, albo sąsiadów?