2014-08-17, 19:28
|
|
Kawaii strona mocy
|
Dot.: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.8
Cytat:
Napisane przez Rysia Siarzewska

Znasz język japoński na poziomie podstawowym  nieźle 
|
Znam i chcę jeszcze więcej Niestety, musiałam odłożyć na jakiś czas, mam nadzieję, że niedługo do niego wrócę.
Cytat:
Napisane przez Asji
Maguda, bardzo fajne doświadczenie. Podoba mi się też czcionka (  ). Jedyne w czym ciężko się połapać na pierwszy rzut oka to rozróżnienie co jest miejscem pracy, co praktyką, a co "działalnością dodatkową". Jeśli nie wynika to z tego, że to nie jest wersja ostateczna a jedynie wzór, to postarałabym się jakoś to wyodrębnić 
|
Dzięki za uwagi, chociaż bardziej wrzuciłam tutaj cv pod względem graficznym i podziału informacji, ale cieszę się, że moje doświadczenie się Wam podoba, oby pracodawcy też je docenili, bo zazwyczaj któregoś ich wymagania nie spełniam i bywa kiszkowato Asji, też się zastanawiałam nad kolejnym podziałem, ale nie wiedziałam za bardzo jak to rozgryźć. Niektóre praktyki i tak usunęłam, pewnie działalności w trakcie studiów też z czasem też się pozbędę, bo u mnie raczej patrzy się stricte na pracę, a nie praktyki czy koła naukowe, trochę szkoda 
Czcionka to Nyala - szukałam czegoś innego niż Arial czy Times New Roman, ale większość, która przypadła mi do gustu, nie obsługiwała polskich znaków, została więc ta W Wordzie wygląda lepiej niż w pdfie 
Niedługo wyrzucę stąd moje cv, nie mam zaufania do anonimowości w internecie
Edytowane przez Maguda_
Czas edycji: 2014-08-17 o 19:30
|
|
|