Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-17, 21:22   #1497
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
dobry wieczór!

mówiłam wam już kiedyś, że nienawidzę zakupów?

mój mąż wyciągnął mnie, bo stwierdził, że jutro na rozmowie będę zupełnie niereprezentywna. co racja to racje, stanowisko będzie dość odpowiedzialne jak na osobę bez doświadczenia w branży, więc trzeba by się jakoś prezentować i stworzyć pozory więc spędziliśmy 3,5h w centrum handlowym, w zasadzie to w dwóch noooo ale wróciłam z koszulą, marynarką, spodniami na kancik i butami na obcasie jutro będę cała nowa, no poza torebką, chociaż i tu mamy zgrzyt z tżem bo on twierdzi, że powinnam iść z małą, a ja jej nie lubie i chcę iśc z dużą. Więc sotałam $$ i mam jeszcze przed rozmową na szybko sobie kupić jakąś pośrednią padam na pysk, ale trzeba przyznać, że mam teraz +10 do lansu

a Ania była taaaka grzeczna w CH, biegała sobie po sklepach, ale jak mówiłam "stój" to stawała, ale jak ją prosiłam żeby poszła za mną to szła koooocham ją

tak poza tym to sram w gacie na samą myśl o tej rozmowie, właśnie powtarzem idiomy angielskie i stwierdzam, że nic nie pamiętam. No i tryby warunkowe też gdzieś leżą Tż stwierdził, że chociaż zobaczę jak taki test z angielskiego czy z rachunkowości ma wyglądać, i w sumie racja, bo kompletnie nie wiem czego się mogę spodziewać

miłego wieczoru kochane, ja wracam do nauki. aaa, i jeszcze pazury na czerwono sobie maznę

Powodzenia jutro i
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora