Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-17, 20:24   #2123
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

mam pytanie czy ktos juz woził dziecko na rowerze? Jak to wygląda z kaskiem? Sa takie małe? I jeśli moglabyście polecić jakis fotelik, dzis byliśmy sie troche rozejrzeć, jedyne co wiemy to ze ma byc montowany na te pręty do ramy, a nie na bagażnik.

Ale dzis zrobiłam rewolucje w ogrodzie najpierw wystartowałam z nożycami ale zawolałam do tza zeby leciał po pile motorówa bo mam giga wizje jutro bede od babki wysłuchiwać ze to jej drzewa blabla musze robic miejsce na płac zabaw dla Leo

Angelikada ciesze sie ze wypad udany. Dobrze zrobiliście ze nocą wracaliście.
Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Ja sobie kiedyś zrobię takie jakby kartki z kalendarza, data moich urodzin, data urodzin małego, data ślubu, data urodzin drugiego dziecka a na końcu pusta kartka od kalendarza czyli data mojej śmierci
Troche to straszne z ta pusta kartka.
Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Najpier przywitam się po długiej przerwie. Nie ma mnie na wizażu ale czasem podczytuję. Na pisanie czasu brak.
A Twój post rzucił mi się w oczy. U mnie też Bartuś lekko zniósł mój powrót do pracy. Na razie do końca sierpnia pilnuje go siostra i ma u niej lepiej niż w domu . Podwórko basenik, trampolina, którą na swój sposób uwielbia. Od 1 września idzie do żłobka i mam nadzieję że też będzie ok.

A co poza tym . Dorobiliśmy się kotki . Fifka jest czadowa, szalona ,urocza. Bartuś ją uwielbia.
Bartuś biega jak szalony, na czworakach już nie chce tylko na nogach co mnie przeraża bo nie nadążam.
Motylku czytałam jak Tuśka pięknie mówi. Brawa

A dla Ciebie Kaśka gratulacje za tak pomocnego męża i grzeczne dziecko . Chociaż ja na mojego też złego słowa nie powiem, pomaga jak może zwłaszcza teraz jak pracuję i musimy się obowiązkami dzielić

O matko ale się rozpisałam.

Pozdrawiam serdecznie
Fajnie ze jesteś

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Jaika no niby to pierwsze objawy, ale Ty za młoda babka jesteś

TŻ z Kornelem mnie obudzili o 7, myślałam, że zabiję. wstałam i idę robić pierogi.
Jeszcze nigdy nie robiłam pierogow a tak je lubie. Ile godzin to zajmuje? Bo kojarze ze jak mama robiła to cały dzień przy nich stała.
Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Działamy
Życzę powodzenia
Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Hej
Witam się z pracy. Siedzę do 17 a potem na trzy dni jedziemy nad okoliczne jeziorko pod domki. Trochę pogoda nam się popsuła ale cóż. Ważne że odpoczniemy od zgiełku i pośpiechu

Lula trzymam kciuki

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów
Miłego odpoczynku

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
Dzień dobry

W końcu z domu nadaje jeszcze się do końca nie rozpakowaliśmy, bo wczoraj nie zdążyliśmy wszystkiego przed spaniem Ameli, a dzisiaj rano zanim sie zabrałam to mała poszła spać :P

Ale nie ma to jak własne łóżko
Hej! W domu najlepiej
Cytat:
Napisane przez agusiowata84 Pokaż wiadomość
wczoraj była u nas szwagierka. Po tej wizycie nie mogłam spać. Zapisaliśmy Adasia do żłobka, postanowione, a ona próbuje nas zniechęcić. Np mówiąc, że nie będzie chciał w żłobku spać, w domu nie najlepiej śpi. Może mu się nie spodobać tam... Niepotrzebnie tak małe dziecko do żłobka dajemy, wystarczyłby mu kontakt z dziećmi w przedszkolu.
A co jej zdaniem powinniście zrobić z dzieckiem? Niepoważne to...

Czekamy na dzidziusia
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora