Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-17, 20:33   #2125
kahunia
Zadomowienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
no trochę tak

tzn gdybym nie musiała (i nie muszę) to bym przed 2 urodzinami do żłobka dziecka nie oddała - i tak etap zabawy z innymi dziećmi wcześniej się raczej nie zaczyna. ale 2-latka już bez problemu z reguły takie dzieci już coś nie coś mówią a już na pewno okazują czy wszystko w żłobku ok czy jednak źle się tam czują
Ja się właśnie zastanawiam, czy by za rok Ameli nie dać do żłobka na parę godzin. Póki co z moją mamą zostaje, ale za rok już trochę większa by była i babcia też by sobie odsapnęła troszkę

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
a no i my po chrzcinach i po imprezie roczkowej, wszystko się super udało, jedzenie smaczne, tort pyszny, tyle że Hania zasnęła mężowi na ręce przed podaniem tortu ale siostra zdmuchnęła za nią świeczkę
Super, że imprezka udana

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
ja zaluje ze nie zrobilam roczku razem z chrzcinami i urodzinami Blanki, bylo by z glowy i gosci by bylo tyle ile trzeba
no ale moja mamuska jest straszna przeciwniczka robienia urodzin przed terminem, zwlaszcza dzieciom, ale nie wiem czemu.
No niby się nie powinno urodzin wcześniej obchodzić, bo niby można nie doczekać takowych. Także przesąd jak każdy inny.

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora