2014-08-17, 20:33
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c
Cytat:
Napisane przez Natala84
no trochę tak
tzn gdybym nie musiała (i nie muszę  ) to bym przed 2 urodzinami do żłobka dziecka nie oddała - i tak etap zabawy z innymi dziećmi wcześniej się raczej nie zaczyna. ale 2-latka już bez problemu  z reguły takie dzieci już coś nie coś mówią a już na pewno okazują czy wszystko w żłobku ok czy jednak źle się tam czują 
|
Ja się właśnie zastanawiam, czy by za rok Ameli nie dać do żłobka na parę godzin. Póki co z moją mamą zostaje, ale za rok już trochę większa by była i babcia też by sobie odsapnęła troszkę 
Cytat:
Napisane przez Natala84
a no i my po chrzcinach  i po imprezie roczkowej, wszystko się super udało, jedzenie smaczne, tort pyszny, tyle że Hania zasnęła mężowi na ręce przed podaniem tortu  ale siostra zdmuchnęła za nią świeczkę 
|
Super, że imprezka udana 
Cytat:
Napisane przez bajka1807
ja zaluje ze nie zrobilam roczku razem z chrzcinami i urodzinami Blanki, bylo by z glowy i gosci by bylo tyle ile trzeba 
no ale moja mamuska jest straszna przeciwniczka robienia urodzin przed terminem, zwlaszcza dzieciom, ale nie wiem czemu.
|
No niby się nie powinno urodzin wcześniej obchodzić, bo niby można nie doczekać takowych. Także przesąd jak każdy inny.
|