Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-17, 20:40   #560
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious Pokaż wiadomość
Hej hej

Co za dzień! Od 6.30 na nogach, sprzątanie po remoncie, dobrze że teście przyjechali pomóc skręcać meble i ogarniać. Już wszystko mamy gotowe, szybko, nie wiem jak teraz te 3 miesiące będą mi się dłużyć jak już jest pokoik i stoi łóżeczko i aż się prosi żeby ktoś tam zamieszkał

Gratuluję nowych tygodni Jaaaacie, już co niektóre mają 3 z przodu! Już naprawdę z górki, niedługo będziemy musiały się przenieść na jakieś wątki dla mam. Swoją drogą, macie jakieś sprawdzone?

Z tej radości całej upiekłam dziś wszystkim ciasto, mimo tej mojej cukrzycy jakoś dałam radę i nie zjadłam ani kawałeczka (no dobra, oblizałam garnek z polewy ).

Miłego wieczorka!
wow szybko macie wszystko gotowe
ja tez wyciagne lozeczko jak malz pomaluje sciany w garderobie , ale to mysle ze za 2 tygodnie moze

na odchowalnie sie przeniesiemy ale dopiero jak wszystkie sie rozpakujemy wiec pewnie do konca grudnia tu bedziemy, bo sa mamusie grudniowe z nami

Cytat:
Napisane przez esti87 Pokaż wiadomość
robilam na wiekszym okregu i sie trochu rozlazla ale byla pyszna..

czekoladko z okazji Waszej rocznicy najlepsze zyczenia,duzo milosci i wzytrwalosci na kolejne lata

czekoladka..30 tc..
ja z ciekawosci tez sie zmierzylam..na wysokosci pepka 96 cm ale ruszyl ostatnio a wraz y nim okropne bole plecow..tragedia wreczmama mi mowi,ze czekaja mnie bole porodowe wlasnie te krzyzowe
jutro mam wizyte i cale szczescie bo maluch tez jakis leniwy od 2 dni..kopniaki zastapily takie bolesne wypychania ..nio i daje tez po zebrach

to zaciskam juz na jutrzejsza wizyte
kusisz ta beza

Alekaz wozek ten 1

ja w kwestii corki oszczedna nie jestem wogole.....wole jej kupic niz sobie

Dominika 04.11.2014

Edytowane przez czekoladka21
Czas edycji: 2014-08-17 o 20:41
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora