Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - dłubanie po ćwiartce ;) czyli robótkowy (pseudo)doping po raz 25
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-17, 21:28   #4463
emi29w
Zakorzenienie

Dot.: dłubanie po ćwiartce ;) czyli robótkowy (pseudo)doping po raz 25

Cytat:
Napisane przez aga__tka Pokaż wiadomość
a jak robiłaś to ciasto - połączenie brzmi ciekawie...

nikt mi nie poradził nic odnośnie ciasta, a mój jęczy że ciasta brak ja też ciężko to przeżywam, no ale nie chciało mi się robić to nie ma
ja Ci chciałam podrzucić stronę Moje Wypieki ale mi się nie wysłał post, tam w zakładce jest mleko w proszku i znajdziesz mleczną kanapkę-milky way
Cytat:
Napisane przez SlonecznikB Pokaż wiadomość

G o ś c i u g o ś c i u odezwij się nie mam z kim gadać Nie to nie biorę się za pasmanterię

Cytat:
Napisane przez rudasek Pokaż wiadomość
My już po obiedzie, objadłam się jak bąk, chociaż dużo nie zjadłam, chyba żołądek mi się skurczył. Nie wiem za co się zabrać, naoglądałam się papierowej wikliny , broszki wołają ,zaczęłam chustę i co teraz ? Ja wczoraj poukładałam w przydasiach przy okazji sprzątania garderoby, nie muszę mówić ile rzeczy znalazłam , niestety dwóch nowych bluzek nie. Podejrzewam,że wylądowały w śmietniku, bo były jeszcze w reklamówce

zupełnie jak moja mama ,kupi bluzkę i nie nosi ,tylko pierdyknie gdzieś w szafę

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

a tych serwetek co Malinka pokazała nie można wydrukować na drugiej warstwie serwetki na drukarce ,jak Basia Slonecznik to robi
emi29w jest offline Zgłoś do moderatora