2014-08-17, 21:28
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dłubanie po ćwiartce ;) czyli robótkowy (pseudo)doping po raz 25
Cytat:
Napisane przez aga__tka
a jak robiłaś to ciasto - połączenie brzmi ciekawie...
nikt mi nie poradził nic odnośnie ciasta, a mój jęczy że ciasta brak  ja też ciężko to przeżywam, no ale nie chciało mi się robić to nie ma 
|
ja Ci chciałam podrzucić stronę Moje Wypieki ale mi się nie wysłał post, tam w zakładce jest mleko w proszku i znajdziesz mleczną kanapkę-milky way 
Cytat:
Napisane przez SlonecznikB
G o ś c i u g o ś c i u odezwij się nie mam z kim gadać  Nie to nie biorę się za pasmanterię 
|

Cytat:
Napisane przez rudasek
My już po obiedzie, objadłam się jak bąk, chociaż dużo nie zjadłam, chyba żołądek mi się skurczył. Nie wiem za co się zabrać, naoglądałam się papierowej wikliny , broszki wołają ,zaczęłam chustę i co teraz ? Ja wczoraj poukładałam w przydasiach przy okazji sprzątania garderoby, nie muszę mówić ile rzeczy znalazłam , niestety dwóch nowych bluzek nie. Podejrzewam,że wylądowały w śmietniku, bo były jeszcze w reklamówce 
|

zupełnie jak moja mama ,kupi bluzkę i nie nosi ,tylko pierdyknie gdzieś w szafę 
---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------
a tych serwetek co Malinka pokazała nie można wydrukować na drugiej warstwie serwetki na drukarce ,jak Basia Slonecznik to robi
|
|
|