Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze śluby za 2lata będą z Nas najszczęśliwsze PMki świata! PM 2016 część XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-17, 21:30   #761
Sorbik
Zakorzenienie

Dot.: Nasze śluby za 2lata będą z Nas najszczęśliwsze PMki świata! PM 2016 część XV

Cytat:
Napisane przez Stella275 Pokaż wiadomość
Dośc oryginalna
Mam nadzieję, że nie tylko mój TŻ ma takie oryginalne pomysły ;p

Cytat:
Napisane przez klakla91 Pokaż wiadomość
Myślę, że się zmieścicie. My się mieściliśmy na takim 90x190 było ciężko i na dłuższą metę napewno nie wygodnie, ale mimo wszystko Ważne, żeby było wam w miarę wygodnie i jakieś dojśce do tego łóżka też musi być
Gratulacje Jest szansa, że po ślubie od razu na swoje pójdziecie?

Masz siebie Haha, żeby na tych frytkach pierścionka w sosie nie umaczał Trzymam kciuki, żeby to było to o czym marzysz

Dla mnie najważniejszy w sumie jest materac, no i kupimy taki jak ma moja mama u siebie w sypialni, bo co prawda dała za 100x200cm prawie 600zł ale już 3 rok na nim śpi i jest mega zadowolona.

Niestety musielibyśmy wygrać 400000zł w RMF fm żeby się udało zamieszkać już po ślubie na swoim... Gdyby były na to szanse to byśmy nie szykowali sobie gniazdka u mnie w domu...
Chciałabym aby do czasu wesela udało nam się zrobić wylewki, postawić ściany wraz z działowymi i zrobić dach. To szczyt moich marzeń. Gdyby się udało jeszcze okna wstawić to skakałabym pod niebiosa.

Myślę, że to to, bo mama TŻ mu ostatnio powiedziała, że jak by była na moim miejscu to by z nim nie była, bo ona rezerwując salę to pierścionek miała. I widzę, że TŻ to poruszyło. Chociaż dla mnie to tylko symbol, to zaczyna mnie drażnic pytanie wszystkich o ten pierścionek. ;0 wszyscy się bardziej zastanawiają gdzie on jest niż ja... I chyba przez to co chwilę o nim myślę.

Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
a ja mam dziś jakiś takiś wieczór nijaki, wgl dzień nijaki
@ przyszła i humor zabrała.
Aj. parę dni i odjedzie do hAmeryki ;*

Zapuszczam włosy 56cm---> 70cm

“I have learned to be content in whatever circumstances I am in”.
Sorbik jest offline Zgłoś do moderatora