Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Internetowa miłość - Facet poznany na necie cz. IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-17, 21:31   #1811
ChocoWhite
Zakorzenienie

GG do ChocoWhite
Dot.: Internetowa miłość - Facet poznany na necie cz. IV :)

Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość
mój pierwszy chłopak z którym byłam 3 lata zostawił mnie dla innej i po krótkim czasie zaczął żałować

za tydzień kończy 8 lat.. swój rozum już ma ale mimo wszystko.. Ona zabrania Mu nawet odbierać tel od TŻ, gdy jest u Niego to się do tego nie przyznaje, bo tak sie jej boi masakra... najlepsze ze ona uważa że ja zniszczyłam ich rodzinę, a od 5 lat nie była z moim TŻ i to ona go zdradzała na prawo i lewo gdy byli razem a teraz wielce kocha

a mój ex ma żonę i dziecko a niby mnie kocha.. dzień przed swoim ślubem (brali go ze względu na wpadkę) napisał do mnie "jedno Twoje słowo a się nie ożenię"
faceci są dziwni

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość
no ja jestem tą najgorszą wg niej.. Mały za dużo nie chce mówić, a TŻ Go nie zmusza do tego.. czasem tylko powie, że np mama Mu nie każe do TŻ przychodzić, albo odebrać tel, albo jeździć na ryby (kiedyś co tydzień - dwa jeździli) ogólnie próbuje ograniczyć ich kontakt, ale Małego ciągnie do TŻ bo zawsze mieli dobre relacje, ze mną norlmanie rozmawia, ale widać, że jest rozdarty bo chciałby z nami gdzieś jechać a matka Mu nie każe albo boi się jej spytac
zazdrosna jest, chce ograniczyć kontakty bo pewnie nadal ma do niego jakiś uraz .. a przecież dziecko nie jest jej własnością,

. .
ChocoWhite jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując