Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłośniczki Zary - część XLIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-17, 22:41   #3923
Marigold19
🦄

Dot.: Miłośniczki Zary - część XLIII

Cytat:
Napisane przez tishka Pokaż wiadomość
o to to
no ja niestety chyba tez nie bylabym w stanie rozpoznac twarzy
zarejestrowalam fakt po prostu ze facet wpadl szybkim krokiem na trf patrzyl na te wieszaki i patrzyl az w koncu chyba zaczal sprawdzac telefon ale ja juz wyszlam wtedy

chyba kojarze ze mial okulary
Tak, tak, dokładnie taka sytuacja, a telefon to byłam ja zapytując, czy znalazł Ma okulary, jest szczupły i ponoć wysoki, ale dla mnie wszyscy są wysocy, więc wiesz...

Chyba się powinnam cieszyć, że nie rejestruje wyglądu innych kobiet ;p

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
Napisane przez sasenka Pokaż wiadomość
I wtedy pracownikom serce staje w gardle a potem jeszcze nic nie kupują w dodatku
Nie zapomnę raz nam jakieś dziecko z 20 razy tak biegało tam i z powrotem to my aż pobladłyśmy z koleżankami

Ja zawsze jak idę i tak sobie myślę, że może to nie któraś z was

W wielu sklepach tak jest i nie ma się o tym pojęcia jak się nie stanie po drugiej stronie. I to, że Pani nas męczy przy kasie i nadal coś wciska na siłę. Każdy niech wie, że sama od siebie tego nie robi tylko niestety musi, taka praca

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Dokładnie

Chociaż wiecie co, nie chciałam generalizować ale jednak wydaje mi się, że najgorzej zachowują się ludzie, którzy kiedyś mało mieli a nagle udaje im się więcej osiągnąć, lepsza praca, lub majętniejszy partner wtedy niektórym to się w głowach przewraca
Mnie łatwo poznać, ale nie zdradzę Wam po czym ;p

Jeśli chodzi o to ostatnie to się nie zgodzę, bo piszesz o mnie, a być niemiłym dla osoby obsługującej to mi się zdarzyło może z kilka razy w życiu, ale to tak jak ktoś był ewidentnie nie halo wobec mnie. Nawet sobie nie jestem w stanie przypomnieć takiej sytuacji.

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora