2014-08-17, 21:44
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Przedszkole - to już?! Mamy maluchów debiutujących w przedszkolach :)
Cytat:
Napisane przez archinta
Hej maminki
Myślałam, że stres przedszkolny mnie ominie ale nic z tego- mam i ja
mama prawie 3- latka 
|
heloł 
Cytat:
Napisane przez aa2
ano u mnie chyba wczesneij sie nei zacznie  w pierwszej ciazy te zmusieli wywołac 
nich sobie siedzi maleństwo do tego 11-bede wtedy ze swoja lekarka rodzić i to mnie cieszy bo trafiłam na bardzo ale to bardzo fajna babkę
a wyprawke do przedszkola?
damy rade, choć ja nadal nei wierzę ze moj mały (choć jak pyskuje to wydaje mi sie ze conajmniej 5 lat ma  ) malusi okruszek idzie do przedszkola
|
wyprawka do przedszkola też jeszcze przede mną, ale szczerze mówiąc nie wiem jak to ugryźć.....
a miałyście już dni integracyjne w przedszkolach? ja pytałam w lipcu to Pani powiedziała, że będą dzwonić w tej sprawie, ale na razie cisza... w zeszłym roku były w ostatnich dniach sierpnia, więc liczę na to, że w tym roku też tak będzie, jutro przedzwonię jeszcze... i myślę, że wtedy nam coś powiedzą więcej nie?
tyle co z mojej strony, to muszę mu parę spodni dresów kupić, żeby miał na zmianę, no i buty te takie sztywniejsze, rehabilitacyjne, bo mój trochę koślawi nóżki i ortopeda kazał do przedszkola takie kupić, więc to będzie większy wydatek...
|
|