Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak piękna Panna Młoda
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-06-27, 09:58   #61
Camilla
Zakorzenienie

Re: Jak piękna Panna Młoda

To ja teraz dodam kilka słó od siebie.
Owszem osobom szczupłym też nie jest łatwo...Ja mając 173 cm. ważę 50 kg czasem 49, to zależy, no przed miesiączką przybywa mi ten kilogram więcej. Najwięcej ważyłam w 4 klasie liceum 56 kg. ale wtedy nie miałam praktycznie ruchu, a ja go uwielbiam, lubie koszykówkę, jazdę na rowerze i przede wszystkim taniec, a w poznańskich klubach gdzie klimatyzacji praktycznie brak nie tak trudno zrzucić w ciągu nocy kilogram czy dwa. Dobrze mi ze sobą (chciałabym zaznaczyć że nigdy sie nie odchudzałam nie stroniłam od kalorycznych posiłków,ale mam bardzo dobrą przemianę materii). Mój obecny chłopka nie próbuje mnie "zmuszać" do jedzenia, podobam mu sie taka jak jestem, nie krytykuje mnie, a wiele razy spotykałam się z niemiłymi opiniami na mój temat typu "chudzielec", "anorektyczka", "Jeszcze troche a znikniesz" to bardzo bolało (sęk w tym że mam bardzo chude ramionka i rączki a one u mnie najczęśćiej są wystawione na widok). Cięzko mi dobrać ciuchy, zwłaszcza kupić spodnie (noszę rozmiar 36a moje ostatnie qpione przeze mnie jeansy mają rozmiar XS). Biustu też nie mam dużego 75 A , ale co tam akceptuję siebie, może i bym chciała żeby mi przybyło co najmniej 2 kg. ale mam tendencje do cellulitu, więc sie boję (moja mama chce żebym przytyła co najmniej 5 kg.!!).
A co do osób puszystych... Nie rozumiem nietolerancji i tych głupich przezwisk...Ja mam dużo koleżanek, które są przy kości i które są przesymapatycznymi dziewczynami do rany przyłóż, mają duże poczucie humoru, rozweselają towarzysto, umieją sie przy tym ubrać (nie jakieś topiki czy inne ciuchy, o których była mowa powyżej ani też worki na ziemniaki ).
Dziewczyny tutaj na wizażu są różne i pod względem wieku, gustu i wagi . Post Heleny wywołał niezłą dyskusje, która z czasem przybrała taki tok że została wymierzona przeciwko osobom szczupłym. Przynajmniej ja tak to odczułam.
Dziewczyny pamietajcie, że czasem szczupłe dziewczyny mogą mieć też jakieś schorzenie lub złe funkcjonowanie tarczycy, któa jest za wagę człowieka też odpowiedzialna.
Ja badania robiłam na szcęście jestem zdrowa .
Myślę, że tą dyskusję powinno się już zakończyć
Pozdrawiam wszystkie wizażanki i mam nadzieje że nie uraziłam nikogo swoją wypowiedzią
Kamila

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując