Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
Cytat:
Napisane przez domar123
Dziewczyny załamka na maxa.. Właśnie dowiedziałam się (nie od właściciela tylko od ludzi co się jakoś dowiedzieli), że razem z moim weselem w moim lokalu jest osiemnastka.. Nie da się tu tego rozwiązać w taki sposób żebyśmy się nie widzieli, żeby nam nie przeszkadzali.. Właściciel teraz proponuje mega zniżkę i mega dodatki. Ale nie o to przecież chodzi.. My jesteśmy w stanie zapłacic za to co mialo być i nie chcę po moim dworku żeby ktoś obcy chodził w dniu sojego wesela.. A co z muzyką? Dwie sale są otwarte, podzielone małym korytarzem.. Co mamy zrobić.. Jutro się spotykamy. To jest tragedia. Ślub za 4 dni praktycznie a ja dowiaduję się takiego czegoś...
|
Kochana nawet nie chce myśleć co teraz czujesz współczuję całej sytuacji a właściciel zachwał się strasznie nie fair...mam nadzieję że może znajdziecie jakieś wyjście z tej sytuacji i że całe wesele jednak będzie takie jak sobie wymarzyłaś bez względu na to czy będzie tam też 18stka i obcy ludzie daj znać jak wszytsko się potoczy...
|