2014-08-18, 07:51
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz więcej mam tu mamy na kolejne wciąż czekamy. Mamy po staraniach cz. IV
Cytat:
Napisane przez manieczka1
Jul no to mały obżartuszek z Twojego synka 
Elfka bardzo ładnie  tak to można pospać
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Jestem niewyspana, ciągle chodzę jak 'kopnięta' - tylko, że nie wiem czy już przywykłam do tego czy co... bo nawet mnie to nie denerwuje aż tak, że tyle razy w nocy muszę karmić. Myślę tylko nad sposobem aby mu to częste karmienie nocne wybić z głowy. Nie wiem, czy nie zacząć podawać w nocy mm, choć raz i zobaczyć jaki daje to rezultat. Mam na myśli kąpanie (ok.18:00) - potem cyc, spać. A gdy się przebudzi ok. 21-22 jak dotychczas to czy nie podać jednej butli
Poza tym mój synek od jakiegoś czasu budzi się regularnie, punktualnie o 6:00 i koniec spania. Muszę z nim zejść do salonu i się bawić - no ale on wcześnie zasypia - to dlatego.
Tak teraz analizowałam sobie to od jakiego czasu mu się poprzestawiało i chyba zaczął się tak często budzić jak zębu my się wyrzynały. Teraz ma już wyrżnięte i tylko rosną. Może ssanie przynosi mu ulgę. Smoczek nie działa - używamy go tylko do zasypiania. W nocy nie zdaje egzaminu i mimo, że wsadzę mu go do buzi to pociumka trochę i zaczyna się wkurzać bo ewidentnie chce cyca. Ahhh, co tu robić, co robić
|
|
|