Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-18, 07:26   #2155
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Dobry!!

sto lat solenizanci!!!

Dirty tulę

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Lola mam takie same zdanie odnosnie roznicy wieku dla dzieci to jest mega,rodzice myślę że przez rok mają ciężko,ale później już jedno drugie zacznie zabawiać,a później to już cały czas będą spędzać na wspólnym psoceniu przy małej różnicy wieku jako nastolatkowie będą się razem wspierać i rozmawiać na tematy których nie będą chciały z rodzicami poruszać
Odnośnie programu o nianiach,to masz na myśli ten z tvn style? Moja znajoma tam występowała

Dirty

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Anutka, nam ,tak jak i Passion,lekarz mówił Że taka temp za wysoka na same ząbki,możliwe że infekcja,trzymam kciuki żeby u Was się nie sprawdziło i gorączka odpuściła

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
pewnie tak, ale nie zawsze jest to regułą. znam też sytuacje, gdzie dzieci z małą różnicą wieku się nie dogadują.
nie wiem czy 2 lata to mało czy nie, wiem,że łątwo nie będzie,ale jakoś damy radę. oby się tylko ułożyło tak jak zaplanowałam.

mnie w zajściu teraz w ciążę przerażałoby tylko to,że jak dziecko jeszcze samo nie chodzi albo chodzi niepewnie, to jednak nadal sporo się je nosi itp. a to w ciąży łatwe nie jest

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora