Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-18, 08:46   #2114
21klaudyna
Zadomowienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Ja bym nie planowała przed ślubem daty pleneru bo może być psikus taki jak u mnie , że jeden z gości uszkodził mi suknię i dziura na pół trenu Więc ja w poniedziałek musiałam oddać suknię do naprawy i dopiero w czwartek miałam do odbioru ( w zasadzie nie wiedząc jaki będzie efekt naprawy bo uszkodzenie było dosć spore) . Tż był do niedzieli w Polsce ale fotograf do nas się dostosował i odwołał w piątek plener innej pary ale były mega ulewy od czwartku i my też musieliśmy go przełożyć :P I mieliśmy w niedzielę plener na którym na początku był ponad 30 stopniowy upał a potem burza:P Więc z tym plenerem jest trochę loteria.
Nasz fotograf z założenia w niedzielę po pracującej sobocie na weselach nie robi plenerów ale w naszej sytuacji nie było wyjścia i sam wyszedł z inicjatywą , więc też myślę że jakoś to dogadacie
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"

Edytowane przez 21klaudyna
Czas edycji: 2014-08-18 o 08:52
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora