2014-08-18, 09:08
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Determinacja i wspólna motywacja - odchudzanie, efekt jojo, powrót do diety
Na początku napiszę, że witam Was wszystkie i każdą z osobna 
Mam nadzieję, że stworzymy konkretną i wesołą grupę zdrowo odchudzających się przyszłych lasek 
W końcu nie piszę pamiętnika 
Cytat:
Napisane przez didi610
Podziwiam, że udało Ci się schudnąć te 25kg. Pewnie wcześniej było Ci bardzo ciężko. A czego najbardziej nie potrafisz sobie odmówić
|
Najtrudniej jest mi niestety ze słodyczami szczególnie kiedy zbliża się @, później mogą nie istnieć, ale w tym przed tymi naszymi dniami nie jem, a pożeram wszystko co słodkie i niezliczonych ilościach 
Trzymam kciuki za pierwszy dzień Razem damy radę!!! Do celu o jeden dzień bliżej! 
---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------
Cytat:
Napisane przez martolina1982
hej
możemy sobie podać ręke, bo ja tez teraz w fazie jojo, ktore chce powstrzymac. to trudniejsze niz poczatek odchudzania.
w zeszłym roku ładnie sie spiełam i z 90kg zeszło 15 kg, ale obecnie wrociła prawie dycha.
ja tez pare razy mowilam "od dziś" ale nie mialam takiej siły jak przed rokiem. może teraz się uda. zaczełam ćwiczyc ale dopadla mnie z kolei jakas choroba (przeziebienie albo angina) ale mam zamiar dzis tez pocwiczyc. najgorzej to zrobic przerwe.
|
Wszystko co piszesz jest świętą prawdą, najorzej na chwilę odpuścić i wpaść w wir niezdrowego jedzenia. W sumie zaczynałam od prawie
90 kg, a jestem trochę niższa i NIGDY nie chciałabym być tym potworem już... Mały i gruby pączek...
Niby się wydaje, że droga jaką przebyłyśmy była trudna, a była! ale to nic w porównaniu z tym co jest teraz. Wracamy i osiągamy swój własny cel dla samej siebie!
Jestem z Tobą i dokładnie Cię rozumiem 
---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------
Cytat:
Napisane przez dariaa_89
Cześć jeśli Mogę to i ja przyłącze o was
Kurcze z moja silna wola to kiepsko ale może w końcu (ponownie zaczynajac )się uda i wymarzone 65 stuknie teraz jest niestety ogromne 80 kg
ciąża jednak robi swoje chociaż tylko 10.kilo w przód to teraz z tego spaść to masakra jakaś chyba trzeba jeszcze więcej motywacji
Mam nadzieje ze wspólnie jakoś raźniej to pójdzie
Kiedyś udało się spać z 71 na 62 kg w 4 dni na samej glukozie chyba znowu potrzebuje wyrostka robaczkowego
Szkoda ze tak szybko to nie leci ....as byśmy były piękne i chude .....a tak męczarni trochę trzeba 
|
Będziemy laseczki, zobaczycie! Ja Wam to obiecuję 
Jeśli będziemy się trzymać "w kupie" i motywować to czas przeleci, a my nim się obejrzymy schudniemy! 
Zrobiłaś pierwszy krok, za to należą Ci się 
Co planujesz jeść? Jak zmienić swoje nawyki? Jakieś plany?
Ja się wymądrzać nie chcę, albo nie chcę żeby tak było to odebrane, ale zawszę mogę coś doradzić jako "starsza koleżanka po fachu" 
Piszę od razu, że nie jestem wykształcona w tym kierunku, a swoje rady będę tylko opierała o swoje własne doświadczenia Jak wiadomo na każdego działa co innego 
Jest nas coraz więcej!
|
|