Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2015 cz. 25 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-18, 09:06   #3586
sQuaara
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 25 :)

Cytat:
Napisane przez Malwina_89 Pokaż wiadomość
Lipstick - to jest WASZ dzień. Proszę, nie.pozwól, by jakieś wydumane widzimisię Twojej mamy odebrało Ci całą radość z organizacji tej uroczystości.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

dokładnie... a dwa tez no moja tez nie jest super chetna i niby krytykuje ale no ma takie prawo. heloł? moze jej sie nie podobać, że mam kolorowe buty (btw. pokazałam byla zaskoczona oczy jak 5zł ale przełknęła to bo fason super), nie podoba jej sie w sumie poki co nic..ona na przymiarkach sukni zachwycona ja walilam glową w sciane.. no ale MOZE JEJ SIE NIE PODOBAC...

no i jak sie nie podoba to trudno...

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Napisane przez lipstick89 Pokaż wiadomość
cześć!
dzięki za słowa wsparcia. emocje opadły, pogadałam z TŻ i we wrześniu będziemy wszystko odkręcać. on nie chce, ale ja już nie mam ani ochoty ani to mnie nie cieszy. mama zostanie poinformowana, że dopięła swego. nie chcę kolejnego roku kłótni i docinek. zrobimy skromny obiad i tyle. nie ma co się szarpać, skoro nasze wesele nie jest dla nikogo ważne.

a dla Was nie jest wazne???? (
dla mnie jest chocby nikt nie wykazywał zachwytu... zaporisłabym znajomych i w ogole... ;(

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

i do ogółuu...
wiązanki z lawendą!! LOVE!! <3