Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Same fajne z nas babeczki, zapraszamy na ploteczki! :) cz IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-18, 10:11   #3608
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Dot.: Same fajne z nas babeczki, zapraszamy na ploteczki! :) cz IV

hej hej

Cytat:
Napisane przez Lady_AnneBelle Pokaż wiadomość
Witam w poniedziałek

lulka19 lubię ciasta, gdzie wszystkie składniki wystarczy ze sobą połączyć i wymieszać mikserem nie trzeba osobno ubijać, odstawiać do lodówki na jakiś czas, najpierw piec dwa spody a później robić jeszcze nadzienia i polewę na wierzch
Wygląda apetycznie.
nio racja, ale te naszybko nie wyglądają tak efektownie jak te co jedna wartstwa hehehe choć oba sposoby są smaczne hehhe

Lulka -wygląda pysznie że chyba je zrobie któregoś razu napisz czy smakowało

dziewczyny, już tyle mieszkań oglądaliśmy, że się poddaliśmy, doszliśmy do wniosku żezostajemy w mieszkaniu brata, jakoś to będzie przez rok, tata naprawi zlew, może od brata dostaniemy łóżko to z jednego pokoju zrobimy sypialnie, tata podłączy do wanny taki stojak by móc się kąpć jak pod prysznicem skoro ona malutka i może jakoś to będzie .. trochę dziś ogarnęliśmy, ja jak wócę i jutro będe prasować i układać ubrania w szafachbo wszystkie były wrzucane na szybko więc pogniecione, wkuchni trochę ogarnęłam,mamnadzieje że przeżyjemy i nie będzie tak źle

lecę coś zjeść,kąpu kąpu i dopracy miłego dnia

Jestem czytaczocholik !
Limonkaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując