2014-08-18, 09:11
|
|
.
|
Dot.: Jak uratować ten związek?
Cytat:
Napisane przez agniesia2094
Witam. Piszę tutaj, ponieważ już sama nie wiem co mam robić. Jestem z TŻ-em 1,5 roku. Od około 3 miesięcy nasz związek przechodzi bardzo ciężki kryzys. Bardzo często się kłócimy (zazwyczaj o pierdoły), TŻ praktycznie w ogóle nie okazuje mi uczuć ( już od dawna nie słyszałam z jego ust Kocham Cię). Czasem czuję, że mnie kocha i mu zależy, ale naprawdę to się rzadko zdarza. Ja kocham go bardzo i strasznie mi na nim zależy. Nie potrafię sobie wyobrazić życia bez niego. Dopiero wczoraj troszkę się otworzył i powiedział mi co robię źle bo wcześniej na każde pytanie odpowiadał ''nie wiem". Powiedział mi, że nie potrafi ze mną rozmawiać, że nie wie czy mu jeszcze na mnie zależy i czy w ogóle coś jeszcze do mnie czuje. Mi wydaje się, że coś czuje tylko jest bardzo zniechęcony tymi kłótniami i moimi humorkami. Naprawdę bardzo staram się panować nad nerwami, ale niestety nie zawsze mi się udaje. Bardzo proszę o jakieś rady, co mogę zrobić, żeby uratować nasz związek to dla mnie strasznie ważne. Pozdrawiam 
|
przestań na nim wisieć, znajdź sobie jakąś rozrywkę/hobby i daj mu odetchnąć, zatęsknić.
|