2014-08-18, 10:13
|
|
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 25 :)
Cytat:
Napisane przez sQuaara
dokładnie... a dwa tez no moja tez nie jest super chetna i niby krytykuje ale no ma takie prawo. heloł? moze jej sie nie podobać, że mam kolorowe buty (btw. pokazałam byla zaskoczona oczy jak 5zł  ale przełknęła to bo fason super), nie podoba jej sie w sumie poki co nic..ona na przymiarkach sukni zachwycona ja walilam glową w sciane.. no ale MOZE JEJ SIE NIE PODOBAC...
no i jak sie nie podoba to trudno...
---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------
a dla Was nie jest wazne????  (
dla mnie jest chocby nikt nie wykazywał zachwytu... zaporisłabym znajomych i w ogole... ;(
---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------
i do ogółuu...
wiązanki z lawendą!! LOVE!! <3
|
pewnie, że może jej się nic nie podobać. ma do tego prawo. ale ona chodzi obrażona i nadąsana jeżeli nie posłuchamy jej rad (a one są dobre, ale dla kogoś kto robił wesele 30 lat temu). moje tłumaczenia i prośby nic nie dały. zazdroszczę dziewczynom mam, które są energiczne i pozytywnie nastawione do ślubu. moja otwarcie nas krytykuje przy znajomych, rodzinie TŻ. zachowuje się tak jakby wyprawiała wesele już kolejnego dziecka i tylko ona miała rację mam tego serdecznie dość. nie dokłada się, nie chce nam pomóc - spoko. ale niech chociaż złośliwe uwagi zachowa dla siebie.
nie zrobimy cichego ślubu i nie wyjedziemy od razu w podróż, bo do końca życia się do nas nie odezwie. dla niej ważniejsze jest co ludzie powiedzą niż to co my czujemy
|
|
|