Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-18, 09:14   #2176
angelikada
Wtajemniczenie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
wszystkiego najlepszego
dzięki
Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość

A ja chciałam iść do Lidla i oczywiście ch... trafił moje plany, bo dziecko wstało przed 7 rano, zjadł trochę kanapki, narobił w pieluchę i poszedł dalej spać. A miałam właśnie wychodzic i nie ma jak

Sto lat!

My ostatnio właściwie wcale nie obchodzimy imienin. Jakieś to dla mnie sztuczne święto. Kojarzy mi się z dziadkami, które już nie chcą urodzin obchodzić ze względu na wiek, to imieniny świętują.
dzięki no my jakos wszyscy w rodzinie uzgodniliśmy ze albo obchodzimy imieniny albo urodziny no i tak wybraliśmy imieniny al. ejako ze wrocilismy z nad morza to nie wyprawiałam chociaż zawsze cos tam robie to teraz nawet nie było kiedy
Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Ja z moja siostrą mamy 2 lata różnicy między sobą a zaczęłyśmy się dogadywać dopiero jak ona wyjechała do Szwecji, choć też nie zawsze ale u nas tak by było niezależnie od różnicy wieku, bo mimo że z twarzy bardzo podobne jesteśmy, to charaktery mamy całkowicie inne

A przyjedziesz do Wrocławia?

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

Ej, angelikada, gdyby nie twój post to sama bym o swoich dzisiejszych imieninach zapomniała no i spóźnione sto lat moj TŻ też zapomni choć rok temu dostałam piękne perfumy to dziś nawet życzeń nie dostanę jestem tego bardzo bardzo pewna będę miała powod żeby się obrazić a on się będzie przez najbliższy tydzień podlizywał :P
dzięki i oczywiście wszystkiego naj naj no ja tez miałam foszka powiedziałam ze się może pocałować z prezentem to mu głupio było i mówił ze teraz cały rok będę mu wypominać
Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Angelikada i Luli wszystkiego naj !!

zrobiło mi się dzisiaj słabo w pracy chyba 20 razy. w pewnym momencie byłam już prawie zielona.
dziękuje i biedna Ty z tymi zasłabnięciami
Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
ile jeszcze rej pracy? 2 msxe?.

Zdrowka

Angelikada i Lula najlepszego
Nie obrazajcue sie. To tylko faceci nawet ja nie mam pamieci do dat

Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
dzięki wiem ze faceci no ale właśnie czy zawsze można ich tym usprawiedliwiać ze to tylko faceci ? my jesteśmy tylko kobietami a mamy być robotami i pamietac o wszystkim
Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Angelika i Luli najlepszego
U mnie na ochotnika na wyprawę do Lidla zgłosiła się moja mama,w następny weekend przyjadą do nas i chcieli kupic Michasiowi prezent,będzie chociaż zakup kontrolowany
Tym sposobem Mały wzbogacił się o dwa dresy i bluzki
Angelika Co kupiłaś?
My już po zakupach spożywczych,piekarnia i mięsny zaliczony teraz M śpi a ja na ławce Was podczutuje

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
dziękuje ja wzielam bodziaki z kurczaczkiem itd, spodenki te czerwone z wywijanymi nogawkami w kropki, fioletowe spodenki i dresik i moja siostra wziela drugi dresik bodziaki ten w kropki i biały
i jedne spodenki jak dobrze pamiętam a i osłonki do kontaktów bo moje dziecko je uwielbia

Edytowane przez angelikada
Czas edycji: 2014-08-18 o 09:15
angelikada jest offline Zgłoś do moderatora