Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-18, 10:30   #917
kordelka85
BAN stały

Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV

Cytat:
Napisane przez Czarnulka7891 Pokaż wiadomość
Mówią, że co drugie pokolenie występują bliźnięta znaczy większe prawdopodobieństwo jest u mojego dziecka

Zaczynam wkurzać samą siebie od rana bolą mnie piersi, no i zaokrąglily się trochę. I teraz pewnie będę przez 2 tygodnie wkręcać, że to coś znaczy

Widzisz Żanetko możemy sobie ręce podać, bo ja też będę przeżywać wszystko
U mnie pierwszym objawem ciazy i jednej i drugie bylo powiekszenie piersi, i to tak tydzien przed @

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
Napisane przez violino Pokaż wiadomość
A czemu nie może być cieplejesza?

Kordelka, to znaczy, że się przez 9 miesięcy nie myjesz?
Bo to moze zbyt rozgrzyc brzudzek i spowodowac poronienie.
No myje, ale pod prysznice, nie leze w wannie.

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
Napisane przez violino Pokaż wiadomość
A widzisz, mi się bardziej wiosna z roztopami i pluchą kojarzy
Wiem, że te moje wspomnienia to tylko wyrywki, ale to głównie one zostają w pamięci i smęcą mi w głowie, nic nie poradzę Poza tym, to też pewnie zależy, gdzie się mieszka. Ja mieszkałam całe życie otoczona lasem, nie odnajduję się w mieście, brakuje mi czegoś. Chociaż z rozrzewnieniem wspominam też jesień w Londynie 3 lata temu, jak chodziłam z psem do parku, też fajne wspomnienia...
Dla mnie wiosna i jesien wyglada podobnie, tylko w druga strone.

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Meliska86 Pokaż wiadomość
i w poniedziałki będe mogła z wami focić narazie nie ma co bo nic nie widać
Ja juz dzisiaj zafoce, bo mam brzuch jak dziewczyny co w grudniu rodza
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora