2014-08-18, 09:30
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c
Cytat:
Napisane przez ja-ika
Dziś swoje miesięcznice obchodzą:
Antosia, Bartuś i Juluś, którzy kończą 11 miesięcy  
Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów 
życie
ja też  okropnie mnie głowa boli, chyba przez pobudki cogodzinne  MA SA KRA
|
najlepszego ! 
Cytat:
Napisane przez angelikada
ja juz po zakupach w lidlu  dziecko śpi z rana dziadek przypilnował jakby się obudziła ale jeszcze kima sobie przytulona do jaśka  wczoraj miałam imieniny i mój wspaniały tż JAK ZWYKLE nie pamiętał.. cóż... gdyby nie moja siostra (bo moich imienin nie ma w kalendarzu wzięłam je z internetu) to by nikt nawet nie wiedział ze mam imieniny...a tż się zdziwił nawet życzeń nie złożył i jak zwykle powiedział JUTRO DOSTANIESZ PREZENT powiedziałam nie dziękuje już nic nie chce, poza tym tu nie chodzi o prezent mógł cos wymyslić gdzieś mnie i lene zabrać i było by git! ale nie po co... ja jestem tylko od robienia obiadów, sprzątania, zajmowania się dzieckiem i żeby miał z kim pobzykać.. ot się wyżaliłam ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------
super ze się wszystko udało 
|
najlepszego z okazji imienin 
Cytat:
Napisane przez inwersja
A ja chciałam iść do Lidla i oczywiście ch... trafił moje plany, bo dziecko wstało przed 7 rano, zjadł trochę kanapki, narobił w pieluchę i poszedł dalej spać. A miałam właśnie wychodzic i nie ma jak
Sto lat!
My ostatnio właściwie wcale nie obchodzimy imienin. Jakieś to dla mnie sztuczne święto. Kojarzy mi się z dziadkami, które już nie chcą urodzin obchodzić ze względu na wiek, to imieniny świętują. 
|
my tez imienin nie obchodzimy, nawet o tym nie pamietamy 
Cytat:
Napisane przez MsLullaby
Ja z moja siostrą mamy 2 lata różnicy między sobą a zaczęłyśmy się dogadywać dopiero jak ona wyjechała do Szwecji, choć też nie zawsze  ale u nas tak by było niezależnie od różnicy wieku, bo mimo że z twarzy bardzo podobne jesteśmy, to charaktery mamy całkowicie inne
A przyjedziesz do Wrocławia? 
---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------
Ej, angelikada, gdyby nie twój post to sama bym o swoich dzisiejszych imieninach zapomniała  no i spóźnione sto lat  moj TŻ też zapomni  choć rok temu dostałam piękne perfumy to dziś nawet życzeń nie dostanę jestem tego bardzo bardzo pewna  będę miała powod żeby się obrazić a on się będzie przez najbliższy tydzień podlizywał :P
|
najlepszego 
Cytat:
Napisane przez vea7
Kurcze, miałam nadrabiać, a tu co... wielka doopa
Jestem chora, Bartek właśnie po miesiącu wróciła do pracy, Jaśko ma od powrotu czas wyjca, a sterta prasowania straszy już nie tylko z szafy, ale i z garderoby... buuu...
A jeszcze w tym tygodniu muszę się przejść do żłobków i mam nadzieję, że uda mi się chociaż pomacać lidlowy dres z liskiem
Nie wiem kiedy nadrobię... już chyba kolejny wątek...
|
zdrowka 
mialam isc na poczte z Jula bo dostalam polecony, a tu leje, ze masakra 
wczoraj Julka miala tylko jedna drzemke 30 min, a poszla spac po 21. znowu ze spaniem wszystko jej sie poprzestawialo, spala dzisiaj do 9.30
|
|
|