Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-18, 09:34   #2179
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Lola nie wiem ile, 2 , max do końca listopada. Choć nie wiem czy wytrzymam.
Podziwiam ciebie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Muszę, nie zdzierże

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
dzięki

dzięki no my jakos wszyscy w rodzinie uzgodniliśmy ze albo obchodzimy imieniny albo urodziny no i tak wybraliśmy imieniny al. ejako ze wrocilismy z nad morza to nie wyprawiałam chociaż zawsze cos tam robie to teraz nawet nie było kiedy

dzięki i oczywiście wszystkiego naj naj no ja tez miałam foszka powiedziałam ze się może pocałować z prezentem to mu głupio było i mówił ze teraz cały rok będę mu wypominać

dziękuje i biedna Ty z tymi zasłabnięciami

dzięki wiem ze faceci no ale właśnie czy zawsze można ich tym usprawiedliwiać ze to tylko faceci ? my jesteśmy tylko kobietami a mamy być robotami i pamietac o wszystkim

dziękuje ja wzielam bodziaki z kurczaczkiem itd, spodenki te czerwone z wywijanymi nogawkami w kropki, fioletowe spodenki i dresik i moja siostra wziela drugi dresik bodziaki ten w kropki i biały
i jedne spodenki jak dobrze pamiętam a i osłonki do kontaktów bo moje dziecko je uwielbia

A Ty o wszystkin pamietasz? Bo ja nie hehe a szczegolnie dat. Albo przypominam sobie w danym dniu albo jak minie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora