Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odpieluszkowe Zapalenie Mózgu.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-18, 11:29   #3315
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Dot.: Odpieluszkowe Zapalenie Mózgu.

Cytat:
Napisane przez kawa_zmlekiem Pokaż wiadomość
byliśmy z tż na chrzcinach, był chrzestnym
na dworze ponad 30 stopni, w środku kościoła jeszcze gorzej, duszno strasznie
matka dziecka ubrana w proporcjach: 3/4 nagie ciało, 1/4 zakryta, szczerze mówiąc wstyd by mi było wyjść tak na ulicę, a co dopiero do kościoła. A dziecko - oczywiście czapka i polarowa bluza Całą mszę ryczało, mokre, czerwone, siedzieliśmy obok więc mówię jej żeby je rozebrała, a matka histerycznie PRZEWIEJE GO!!!111 (nie wiem co - czyjś oddech?)

Dzisiaj byliśmy w parku, chcieliśmy zobaczyć siłownię takie co teraz robią, na wolnym powietrzu. Oczywiście sprzęt okupowany przez dzieci (a obok był wypasiony plac zabaw). Ładna pogoda, ustawiła się kolejka, głównie starszych osób. Argumenty że sprzęt raczej nie jest przeznaczony dla 2-3 latków (pal licho że i tak z tego nie skorzystają, urządzenia są masywne i ciężkie, dzieciaki mogą sobie krzywdę zrobić) nie trafiały, bo przecież 'to wspólne'

Podpisy
Mnie chyba bardziej drażnią zdjęcia dzieci w awatarach, szczególnie przy postach z opisami seksu analnego albo grzybicy pochwy.

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

To samo w sklepach zoologicznych
Biedne dziecko. Kiedy matki zrozumieją, że przegrzanie jest bardzo bardzo złym pomysłem? O wiele gorszym, niż koszulka adekwatna do warunków pogodowych, mimo że to przeciez DZIEECCCKOOOOO.

Jesli chodzi o zdjęcia dzieci to nie mam nic przeciwko. Może dlatego, że na takich wątkach ich nie widuję, a ogólnie do dzieci nic nie mam (pod warunkiem małej ilości). Większosc jest urocza i taka normalna. Gdyby mi ktoś wyskoczył ze zdjęciem rodem z facebookowego profilu mamy z ozm to z pewnością zmienilabym zdanie

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

O matko http://komediowo.pl/gid,16815365,img...a,galeria.html
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora