2014-08-18, 10:14
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nadbagaż w durnym Ryanairze
Cytat:
Napisane przez Romanaccia
Biore tyle bagazu, bo mieszkam na drugim koncu swiata,czyli w Argentynie, wracam do Europy, wiec musze zabrac ze soba przynajmniej to co najpotrzebniejsze, dwie walizki po 25kg czy wiecej z drugiego konca swiata,to wcale nie tak duzo
Musze wrocic konkretnego dnia, dlatego niestety nie mialam duzego wyboru ,musialam kupic taki bilet jaki znalazlam tego dnia, zalezalo mi na locie bezposrednim ,wiec wyszlo jak wyszlo.
Sa loty znacznie drozsze niz 5 tys. i to na bardzo popularnych trasach, ja lece z Buenos Aires do Madrytu i to wcale nie klasa biznes
takie ceny biletow na trasach interkontynentalnych to norma, nie cos dziwnego
Tak wiec w Ryanair mozna tylko jedna walizke 20kg, BEZ mozliwosci zaplacenia za druga?....
Chyba nic mi innego nie pozostaje jak autokar 
|
Wydaje mi się, że można mieć tylko 20 kg + 15 kg, co i tak wyjdzie kosmicznie drogo. Niby można mieć dwa podręczne, np. wypakowany plecak 10kg, do tego laptop/torebka, ale i tak wątpię w powodzenie akcji.
Jak chcesz to mogę Ci poszukać lotniczej najtańszej opcji, napisz na PW termin wylotu.
Co do lotu - no raczej sporo przepłaciłaś, w tym kierunku za OW spokojnie mogłaś mieć za tę kwotę bilet kupiony na szybko w klasie premium economy, a nie economy bądź nawet business, kupując z odpowiednim wyprzedzeniem w promocji.
|
|
|