2014-08-18, 10:17
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
Cytat:
Napisane przez mandy27
Violino piszesz że masz problemy z cerą a jeśli mogę zapytać co dokładnie Ci się dzieje ? Masz trądzik czy skóra schodzi? Pytam bo zajmuję się problemami z cerą dłońmi  :
|
Typowego trądziku nie mam już dawno, ale został problem rozszerzonych porów i grudek pod skórą, tych takich białych, ale niespecjalnie dużych, problemem jest raczej ich ilość. W niektórych miejscach mam wrażenie że każdy jeden por jest zapchany.
Cytat:
Napisane przez ankaaa206
polecam iść do dobrego dermatologa i po zakończeniu starań, ciąży i laktacji przejść kuracje izotekiem, jest to silny ale bardzo skuteczny lek  no i raz na zawsze się problemu pozbywasz. Sama mam odwieczne kłopoty z cerą, dochodzą do tego rozszerzone naczynka, więc jest masakra. No ale póki co musze się wstrzymać z leczeniem, po kolejnym dziecku biorę się ostro do roboty ze skorą
|
Nie znam dobrego dermatologa I szczerze mówiąc nie chce prywatnie iść, bo to droga impreza, a na ubezpieczenie najpierw mnie lekarz ogólny pewnie przeczołga z różnymi pomysłami, tak to tu niestety działa. Ale będę pamiętać o tym leku, dzięki
Właśnie się wybieram do przychodni żeby spytać o wyniki progesteronu, ale nie mogę wyjść, bo sąsiedzi się kręcą po podwórku, a mi się z nimi gadać nie chce :P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|