spoko chyba hihi ma 150 parę nie pamiętam już. ja mam 161 i jestem z tego dumna
Ja mialam faceta mojego wzrostu i nosiłam szpilki

po 4 miesiącach męczenia się stwierdziłam dość i zmieniłam go na obecnego TŻ który ma 182 i już nie muszę się w ogóle martwić
Wróciłam z urlopku!

jestem mega mega zmęczona!! W sobotę dotarliśmy na Połoninę Wetlińską, a w niedzielę stwierdziliśmy z TŻ, że rodzice z moimi braćmi pojadą sobie na zwiedzanie parku biblijnego itd a my pójdziemy na Połoninę Caryńską

Wszystko bylo by pięknie gdybym mogła teraz się poruszać i mieć chęci do ruszania

siedzę w pracy i dziękuję że mała nie marudzi dziś tylko zasnęła mi w 5 min

A wiecie co było najpiękniejsze? Pogoda miała być straszna, miało lać i w ogóle. A padało tylko trochę w nocy albo trochu wtedy kiedy wsiadaliśmy w samochód i mieliśmy gdzieś jechać, a jak wysiadaliśmy to przestawało

W każdym razie miały być burze, a było piękne słoneczko cały czas <3 I w końcu z TŻ spędziliśmy trochu czasu razem
Dzisiaj wrócimy do domu i jak położymy się na łóżku to tyle. Nie wstanę do jutra hahaha

A co do @. Co 1,5 h wołałam: siku!

a w górkach na szczęście zakorkowałam i zapieluchowałam i dało radę. Myślałam że będzie gorzej

Hihihi nie chciałabym mieć na własnym ślubie @. Jakby to był pierwszy dzień to do ślubu by nie doszło bo wtedy jestem mega drażliwa i płaczliwa na wszystko :coejst: