Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Taka sytuacja.. nieustających plotek kontynuacja! część 51
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-18, 10:21   #56
asmenaa
Zakorzenienie

Dot.: Taka sytuacja.. nieustających plotek kontynuacja! część 51

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
nie wiedziałam, że tyle kosztuje. Znalazłam zdjęcie na portalu z sukienkami na wesele a potem firmę. Pochodzi od Erdem
Allegro mnie nie satyssfakcjonuje. Ale może znajdę inną śliczną sukienkę. Mam jeszcze czas
Jest śliczna zawsze mozesz poszukac czegos podobnego

Cytat:
Napisane przez Babcia Jaga Pokaż wiadomość
Dobry

Karolca zobacz co mi wyswietlila reklama jak na wizaz weszlam http://www.aliexpress.com/item/New-S...FfMgtAodIAsAMQ

Moze nie identyczna ale pewnie uda Ci sie znalezc cos tańszego w tym fasonie
Ta też jest śliczna
Cytat:
Napisane przez kociczka Pokaż wiadomość
no no nowy watek

i Asme sie pojawila to ja tez sie odezwe

co do wzrostu ja ledwo 160 cm mam chcoiaz w sumie nie wiem dokladnie bo dawno sie nie mierzylam a co chwile spotykam facetow 2m i jestem przeszczesliwa gdy sa tacy wielcy
Uuu, kogo ja tu widzę co u Ciebie??

Cytat:
Napisane przez patrysiowa_ Pokaż wiadomość
noo czesc w nowej części sie witam ! super ze jestescie znowu

Asme i jak Ci sie zyje samej ?
Kocie a co u Ciebie ?

o Tz napisze w klubie hehe
źle

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
spoko chyba hihi ma 150 parę nie pamiętam już. ja mam 161 i jestem z tego dumna

Ja mialam faceta mojego wzrostu i nosiłam szpilki po 4 miesiącach męczenia się stwierdziłam dość i zmieniłam go na obecnego TŻ który ma 182 i już nie muszę się w ogóle martwić

Wróciłam z urlopku!
jestem mega mega zmęczona!! W sobotę dotarliśmy na Połoninę Wetlińską, a w niedzielę stwierdziliśmy z TŻ, że rodzice z moimi braćmi pojadą sobie na zwiedzanie parku biblijnego itd a my pójdziemy na Połoninę Caryńską Wszystko bylo by pięknie gdybym mogła teraz się poruszać i mieć chęci do ruszania siedzę w pracy i dziękuję że mała nie marudzi dziś tylko zasnęła mi w 5 min
A wiecie co było najpiękniejsze? Pogoda miała być straszna, miało lać i w ogóle. A padało tylko trochę w nocy albo trochu wtedy kiedy wsiadaliśmy w samochód i mieliśmy gdzieś jechać, a jak wysiadaliśmy to przestawało W każdym razie miały być burze, a było piękne słoneczko cały czas <3 I w końcu z TŻ spędziliśmy trochu czasu razem
Dzisiaj wrócimy do domu i jak położymy się na łóżku to tyle. Nie wstanę do jutra hahaha
A co do @. Co 1,5 h wołałam: siku! a w górkach na szczęście zakorkowałam i zapieluchowałam i dało radę. Myślałam że będzie gorzej
Hihihi nie chciałabym mieć na własnym ślubie @. Jakby to był pierwszy dzień to do ślubu by nie doszło bo wtedy jestem mega drażliwa i płaczliwa na wszystko :coejst:
TO fajnie, ze odpoczynek Wam się udal
tez bym nie chciala miec @ na wlasnym slubie, jestem wtedy taka opuchnięta i zła

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
też mam takie zdanie. I wiecie co na nasz ślub cywilny, osoba towarzysząca świadka przyszła w białej sukience. Na zdjęciu gdyby nie to, że my stoimy w środku osoba z zewnątrz mogłaby pomyśleć, że to ona jest PM. Jej córeczka też miała białą sukieneczkę, ale to wyglądało super bo mała ma 3 latka.
Ja czułam się dziwnie i w restauracji kelnerka pytała się świadka kogo był tu ślub bo nie ogarnia. No ale cóż co kto woli
Albo wszystkie dziewczyny na biało albo tylko PM i tyle

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

taaa teraz by sie przydalo 3 dni dopiero odpoczynku w domu a nie od razu do pracy hahahaha
Wow ale bym sie wkurzyla !! Kazalabym jej się przebrac to chyba jasne i oczywiste, ze to PM ma biala sukienke?!?!
U mojej kumpeli na weseli dwie kuzynki mialy białą, ona bylo baaardzo zła
na twe wierne serce
Przyjdzie czas spotkać się
potarmosić uszy
lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć
Lecz dziś sobie śnij

Małymi kroczkami do celu!
asmenaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując