Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
Cytat:
Napisane przez She Wolf
Dziendoberek
Ale znowu naskrobane
Musze isc dzis do lekarza. Chyba mam jakas infekcje. Nie dosc ze plamie to jeszcze swedzi troche i wydzielina jest grudkowata. Od 3 miesiecy walcze z tymi infekcjami
Milego dzionka wszystkim 
|
Ale cały czas grudkowata? Bo ja nieplodny śluz taki mam... I teraz się właśnie zacznę schizować, czy też infekcji nie mam. Zwłaszcza, że odrobina takiego nieplodnego bywa razem z płodnym. I nie wiem ciągle, czy to jest normalne czy już nie. Urwanie głowy z tym wszystkim :/
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------
Cytat:
Napisane przez mandy27
|
Nawilżanie mam utrudnione, bo mam tłustą cerę Ale fakt, staram się, Neutrogeny taki krem mam , bo też już słyszałam, że mimo wszystko powinnam. Chwilowo jeszcze stosuje olejki naturalne, rozmarynowy, arganowy, glinkę marokańską, która zwęża i oczyszcza. No i to zioło drobnokwiatowe coś tam do picia 
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.