2014-08-18, 11:39
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby za 2lata będą z Nas najszczęśliwsze PMki świata! PM 2016 część XV
Cytat:
Napisane przez Madzialena7
W ogóle to mamy dylemat bo hmm.. no potrzebne mi jest auto tam w Niemczech bo muszę czymś dojeżdżać, a tramwaje nie wchodzą w grę bo w niektóre miejsca w ogóle nie kursują do których ja dojechać muszę. No i teraz są 3 opcje: albo będę jeździć tam autem TŻ-ta, tyle, że on ma porządne auto i jakbym mu coś obiła czy rozwaliła to koszty ściągnięcia lub naprawy tam są strasznie wielkie.. Opcja 2: kupujemy auto stare (a dokładnie Passata B5) od jakiegoś tam jego kolegi za 2000 zł co jest śmieszną sumą za takie auto, no ale on się chce pozbyć bo kupuje nowe a ma kasę, a auto sprawdzone bo jeździ nim stale na trasie Niemcy-Polska. No ale to jest też wielkie auto,wolałabym mniejsze zwłaszcza, że jestem do mniejszego przyzwyczajona, a tam ponoć ciasne drogi np. do mieszkania szefa.. a poza tym jeśli by tam (odpukać) mi nie wyszło i bym chciała wracać to będą to pieniądze wyrzucone w błoto, więc chyba nie chciałabym się tak odrazu pakować w wydatki. Opcja 3: tata mi da Czinkola ale też jechać takim małym autem tyle km to trzeba przystanki robić co kawałek bo się przegrzeje, a też niewiadomo czy dojedzie bo nigdy takiej trasy nie jechało..
Tak, że jesteśmy w kropce 
|
Jeśli się da, to się przełam i jeździj TŻa chociaż na początku, jeśli nie- to za 2000 fajna opcja, jak coś by było nie tak, możesz sprzedać. Czinkolem może być ciężko ale najlepiej zobaczyć na miejscu jak to będzie wyglądać..
Cytat:
Napisane przez NotreDame
Witam i nieśmiało pytam, czy można dołączyć? 
|
Można, witaj 
Cytat:
Napisane przez candy111
Witam po długim weekendzie. Na zlocie było nawet fajnie. Byliśmy jeszcze na 2 imprezach u nas w okolicy i wczoraj na Quadzie.
Od dziś planuję się uczyć do egzaminu z dydaktyki bo mam 3 września
Musze poszukać kamery a mi się nie chce. W ostateczności wezmę tego co ma zakład 100m od mojego domu. Robi ładnie ale drogo. Chociaż wywiesili ostatnio baner "najtaniej w mieście"
|
Może mają zniżki dla sąsiadów 
Cytat:
Napisane przez Devileek
a spotkałyście sie kiedyś z opiniami Ludzi, znajomych że decydujecie się na ślub za szybko ? bo ja trochę tak...
|
Że ślub po 6 już wtedy, latach związku za szybko? 15 lat macie się spotykać czy co? Że za młodo to bym zrozumiała, ale za szybko? Nie..
Cytat:
Napisane przez tija93
W Poznaniu jest nowy dworzec, którego szczerze nienawidzę. Mieliśmy prawie pół godziny do przesiadki. Chcieliśmy iść zamówić coś do kfc. Po pierwsze zanim trafiłam do galerii to lazłam trzy piętra do góry między parkingami, bo tak strzałki pokazywały. Potem nie mogłam znaleźć kfc. Chwila nie minęłam leciałam jak głupia do TŻta bo zaraz pociąg odjeżdzał. Związku z tym zamówiliśmy sobie pizze z dostawą na dworzec w Inowrocławiu 
|
Głodny zawsze znajdzie rozwiązanie 
Cytat:
Napisane przez _GlamourGirl_
Hej  można dołączyć?
|
Witaj, powiedz coś o was
 34/2021
|
|
|