Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czerwcowe Panny Młode 2015 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-18, 11:41   #1079
existence
Zakorzenienie

Dot.: Czerwcowe Panny Młode 2015 :)

Cytat:
Napisane przez AnnaKliwijska Pokaż wiadomość
Nikolqa, ja będę we Wro i w piątek i w sobotę. Wstępnie proponuję się spotkać w piatek wieczorem, ale też jak masz ślub w sobotę, to mogę w sobotę rano Cię uczesać od razu na wesele - jeśli nie masz jeszcze fryzjerki . Tylko priorytetem dla mnie jest tamta panna młoda, która mnie zamówiła, więc godzinowo dostosować się muszę do niej.
W każdym razie w piątek wieczorem (powiedzmy około 19) chętnie Was obie poczeszę, żebyście zobaczyły sobie w jakich uczesaniach dobrze się czujecie

Ja zdjęcia wrzucam przez te ikonke zdjęcia z górami (?) - ale to musisz mieć gdzieś zdjęcie online, żeby podać jego adres url
gdybyś kiedyś wybierała się w okolice krk lub katowic to daj znać ja mieszkam pomiędzy
wgl fryzurkę to ja najabardziej chciałabym na bok bo z jednej strony chcę mieć coś rozpuszczonego ale z drugiej nie chcę żeby było mi całkiem gorącooooo i bym chciała chyba z tyłu głowy francuza i z niego potem wypuszczone na bok. Wydaje się to wszystko bardzo łatwe póki nie dodam, że mam kręcone włosy ja sama z nich zaplatam co chcę i jakoś sobie radzę ale fryzjerki jak mnie wytarmoszą czasem....ojjjej