2014-08-18, 11:42
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko
Bryyyyy ale pospałam... zwlekłam się z wyra przed 11
Cytat:
Napisane przez Mixi89
Tak w środę wszystko dobrze, mała rośnie, wynik moczu ok, czekam na posiew z pochwy i z moczu tylko, ale nie powinno nic wyjść.
Mogłabym ale idzie na urlop,może się wcisne przed urlopem. Z tym, że ten urlop ma jakoś tak po środku tych 5 tygodni a krązek tydzień wcześniej nie może być, a szkoda. Myślałam, by iść na zadzwonić do ordynatora czy mnie przyjmie na prywatną wizytę i powiedzieć mu, że mam swojego lekarza ale jest na urlopie a ja się niepokoje takim odstępem czasu. Ogólnie mam pecha do innych lekarzy niż moja p. dr prowadząca, od końca czerwca przeniosłam się do innego tu na miejscu i jak zauważyłyście już wróciłam do mojej oddalonej o 1,5 h. nawet myślę teraz o jej szpitalu tak dalekooo jak sobie pomyslę o tych cymbałach w moim mieście yhhh
Tak piszecie o bólach pleców, mnie bolą, ale chyba nie mam rwy, zastanawiam się natomiast jak odróżnić te bóle od bólów porodowych krzyżowych, bo jak bym była bliżej wyznaczonego terminu to przyznam, że chyba bym pojechała do szpitala myśląc,że to może już to...
|
Ja bym spróbowała z dodatkową wizytą tłumacząc, że Twój lekarz ma urlop chociażby dla swojego spokoju 
Cytat:
Napisane przez dariuska89
My poszaleliśmy z małym trochę, potańczyliśmy kółko graniaste, tańczymy labada itp i zgrzałam się jak pedofil w sklepie z zabawkami  fuck z kondycją nie najlepiej u mnie...
|

Ja swojej Małej puszczam tylko melodyjki z pozytywek 
A zgrzana jak pedofil w sklepie z zabawkami ostatnio jestem po każdym ruchu trwającym dłużej niż 10 minut 
Cytat:
Napisane przez nocnyskowronek
Dzień dobry
No to przywieźli wszystko poza pampersami z promocji 
|
Ja zamówiłam chusteczki zielone Huggies w promocji i dziady mi przywieźli inne w zamian podziękowałam i ich nie wzięłam 
Cytat:
Napisane przez poczwarkah
Doradźcie coś dziewczyny, bo "internety" są w tej kwestii bardzo niejednoznaczne.
Boli mnie od wczoraj brzuch jak na miesiączkę, mam w tym samym czasie bóle krzyża. Skurcze B-H też mam, ale jakby niezależnie - nie w tym samym czasie co nasilenia bólu miesiączkowego. Dodatkowo ból nasila się przy wysiłku, np. wczoraj poszłam na bardzo wolny i spokojny spacer (jakieś 40 min), a i tak ledwo doszłam z powrotem, na sam koniec aż mi się zawroty głowy zrobiły (ale u mnie to nie pierwszyzna, bo mam niskie ciśnienie).
Wizyta jeszcze daleeeeeeeeko - 3 września, a w internecie raz piszą że to się poród zaczyna i trzeba natychmiast do lekarza a raz że to normalne skurcze przepowiadające i że mogą się pojawiać już teraz nie zwiastując jeszcze rychłego porodu.
Może jeszcze kogoś boli brzuch i krzyż jak na miesiączkę?
|
Ja bym podjechała na IP - zrobią ktg, sprawdzą podwozie i wszystko będzie jasne może to tylko taki Twój urok, że po większym wysiłku odczuwasz takie dolegliwości, ale równie dobrze coś się może dziać - lepiej sprawdzić 
Idę pilnować moich aukcji na alledrogo, bo mi się zaraz kończą a miałam chwilowo nic nie kupować, dopóki nie dostanę tej daaawno obiecanej paczki od szwagierki z ciuszkami po jej synku
|
|