Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-18, 11:51   #1572
allckarola
Zadomowienie

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

Cytat:
Napisane przez 88madziuszka88 Pokaż wiadomość
Czytałam o dziwnych przypadkach, że miała być córka, a urodziło się dwóch chłopców. Ale to chyba jakiś głupi dowcip, nie? No bo w jaki sposób lekarz mógłby drugiego dziecka nie zauważyć
Różne są przypadki ;-) ja słyszałam o takiej sytuacji ze miało być jedno dziecko a tu nagle dwoje. Jedno zasłanialo drugie. Ba szczęście u mnie jest jedno ;-) i to małe bo naprawdę mam brzuszek mały.
Aż trochę sie obawiam wizyty w piątek oby mała warzyla ponad 2 kg bo naprawdę nie chce do szpitala

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Napisane przez jenny1234 Pokaż wiadomość
wracajac do tematu pupy... czytam rozne fora i dziewczyny polecaja do codziennej pielegnacji bambino w metalowym opakowaniu. Zastanawiam sie czy nie sprobowac tego wlasnie.

Ktoras tak ma zamiar robic?

Na odparzenia kupilam juz sudocrem. Szukam czegos co moge uzywac przy kazdej zmianie pieluszki.
Ja mam krem bambino ;-) ale i man krem do pupci z nivea takze wezmę to i to ;-)
allckarola jest offline Zgłoś do moderatora