Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-18, 11:56   #1583
201610121609
Konto usunięte

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Witam po wizycie nocnej na IP

Miałam takie bóle lewego.boku.co 30 minut po 15 minut a potem przez godzinę żemyślałam że padne
Pojechaliśmy do szpitala ale nie mojego bo w moim nie przyjmują wczesnych porodów
I okazało się że ten bol to od zatkanej nerki
A mocz ok i krew tak samo.
Z mała też ok, przed nie ruszala się prawie ale potem już szalała, głowa już bardzo nisko , duża już i dużo wód plodowych
Dostałam wybór albo szpital, albo tabsy w domu, wybrałam tabsy, dostałam jeszcze kroplówkę i wróciłam, ale znowu zaczyna.boleć więc pewnie dziś wrócę do szpitala.

Jak w szpitalu nie.pomogą to cc

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nadal boli? Skoro malutka juz taka duża to chyba cc bedzie ok na tym etapie? Tak wlasnie myślałam o co to moze chodzić z tym, ze Cię tak boli...dobrze, ze szybko zareagowalaś i trzymam kciuki za poprawę

Cytat:
Napisane przez ania9106 Pokaż wiadomość
Wczoraj pisaliśmy o pomyłkach usg. Dzisiaj wzięli na wywołanie panią koło mnie... w godzinke urodziła: ) miała być dziewczynka a tu niespodzianka i jest sisior

Dobrze, ze na własne oczy na USG widziałam malutka bozenke u mojej Wiki bo z rzeczy uniwersalnych to mamy chyba tylko wózek

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
Dzisiaj na 2 w pytaniu na śniadanie ginekolog mówił, ze powinno sie przytyć 12-13kg a każdy kg więcej to juz tłuszcz...tylko tak sobie myśle, ze np niższe dziewczyny pewnie tyją inaczej niz wyższe i inaczej im sie zbiera woda np...takze nie wiem...w każdym razie niektóre z Was piszą, ze lekarze każą sie ograniczać z jakimś jedzeniem zeby dzidzia dużo nie rosła a on mówił, ze to nie ma wpływu...i bądź tu człowieku mądry

Wczoraj samopoczucie tragiczne a dzisiaj całkiem odwrotnie wybiorę sie chyba do miasta bo mnie oswiecilo, ze nie mam pokojowego termometru a to przy maluszku jest na pewno potrzebne

201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora