Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-18, 11:07   #622
Kiara_kier
Wtajemniczenie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

cześć kobietki

Justana
- przyjrzałam się staremu zegarkowi TŻ, jest zniszczony i ma milion lat, wypytałam, dla TŻ nie ma wartości sentymentalnej (pytałam, bo jest stary, radziecki), więc chyba nie będzie zły na wieśc o zmianie, także kupiłam w końcu ten zegarek Do tego pudełeczko ozdobne firmowe i chcę jeszcze dokupić lodowy kufel do piwa
Dziękuję za pomoc.
Kupiłam ten:

Paulina - brawo za zakupy I zazdroszczę tej wyprawy do Ikei! Poza oglądaniem, kupowaniem strasznie lubię te ich lody za 1zł
masakra z tym kurierem! Ja mam złe doświadczenia z DPD i baaardzo ich nie polecam rozwalili mi matrycę w laptopie, po dziś dzień nie dostałam zwrotu (500zł) za naprawdę... a ile listów do nich wysłałam (i ile kasy na polecone, ksera dokumentów wydałam!), szkoda gadać generalnie.

tiera - ja dżinsów ciążowych nie mam wcale... tzn. mam jedną parę z lumpka, ale one są jakieś nie fajne, takie sztywne strasznie. Źle się w tym chodzi, także nawet ani razu na dwór w nich nie wyszłam. Musze coś dokupić na jesień :/ Szkoda, że nie ma takich legginsów ciążowych ale ocieplanych (takie jak czasami robia zwykłe), byłoby idealnie dla mnie.

fiorella - to macie wspólne konto ze wspólnych pieniędzy, ale tak naprawdę to jest głównie Twoje, tak?
Oj nie chciałabym tak :P przynajmniej nie na miejscu TŻ

ela - moja babcia miała dokładnie taki fotel (a raczej takie - 2 szt. miała). Ani ona, ani my nie byliśmy niego zadowoleni niestety, także szybko go oddała komuś innemu. Źle sie na tym siedziało (gdzieniegdzie w środku było czuć konstrukcję - te twarde części), bujał sie dziwnie, tamte częsci pod ręce twarde strasznie... do tego on taki duży był. no nie wiem, jakoś nam nie pasował.
Gratuluję studniówki Do mojej jeszcze 9 dni :P

Lola - gratuluję 30tc! To teraz już z górki
ale Ci fajnie

Kostka - co do roweru to mi gin zakazał już na samym początku, powiedział, że on i jego koledzy zabraniają tego sportu w ciąży
a teraz to sama już bym się bała, bo środek ciężkości przez brzuch się przesunął i łatwiej się wywrócić.

Mały wczoraj i dziś bardzo aktywny
a ja za to non-stop głodna chodzę ostatnio... pewnie tez ten aspargin brany w dużej dawce wzmaga te uczucie. Poza tym to właśnie tylko bym jadła i spała Normalnie chyba mi się trymestry poprzestawiały
Kiara_kier jest offline Zgłoś do moderatora