Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-18, 11:07   #2583
Agateczka*
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7

Cytat:
Napisane przez kmagg81 Pokaż wiadomość
Witajcie Mamusie drogie !

Pozdrawiamy Was z Maksiem serdecznie
Hej hej

Cytat:
Napisane przez Demeter Pokaż wiadomość
No heeej!

Poza tym zaczynam 6 miesiąc - czas tak leci, że szok! Dalej nie wiem kto w brzuszku mieszka

Wczoraj zafundowałam sobie nowy kolor włosów - taki brązowo rudawy - inaczej wygladam ale chyba fajnie Blondyną byłam już rok także za długo jak dla mnie
za 6mc ale ten czas leci
a w nowych włosach wyglądasz super

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Robie porzadek w szmatach i wiecie co, wlazlam w kazde spodnie sprzed trzech lat.ale mi sie micha cieszy
zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
Helloł Lasencje
ogłaszam ze zyje
już 2 tygodnie nad morzem
bosko,bosko

wróce to będę nadrabiać ...
No masz i nic się nie chwaliłaś, udanego wczasowania

Cytat:
Napisane przez oldzinx Pokaż wiadomość
hej,

a teraz chwale się,
wizyta dzisiaj była, dziewczyny piękne i zdrowe
tak, już widać było płeć (sama byłam mega zdziwiona, 11 tydz dopiero), przynajmniej u jednej 2 piękne kreseczki , druga trochę mniej pokazała ale ginek na 100% jeszcze nie mówi że to "ONE" chociaż co do pierwszej to raczej na pewno, sama widziałam
pomierzone, pooglądane, kształtne i ładni się rozwijające, równiutkie, ładnie podskakiwały na usg, popłakałam się oczywiście i chyba dopiero do mnie dociera że to bliźniaki, że będą 2 małe maluszki na raz
mam ładne fotki ale muszę to jakoś poskanować albo fotkę cyknę aparatem i wrzucę do klubu.
Powiem wam że miło popatrzeć na to usg, szczególnie że już są takie malutkie dzidzie i machają pięknie nóżkami i rączkami.
łał super,szybko się dowiedziałaś
dużo zdrówka i siły

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
byliśmy w piątek w Krasiejowie w Parku Dinozaurów, widziałam aktora z Na dobre i na złe Przemka Zapałę z córeczką.
3 godziny w kolejkach straciliśmy, wstęp, do kina, na karuzele eh... byliśmy tam 7,5godziny i przez kolejki brakło nam czasu na plac zabaw ;/
trzeba jechać znowu kiedyś ale w normalny nie świąteczny dzień i jak dzieciaki podrosną. aaa i kino 5d super polecam. Były też reklamy takiego parku w Bałtowie ale to już bez wózków by trzeba bo tam takie ścieżki pokazywali że wózkiem nie da rady.
no i co jeszcze hm... aaa i jeszcze trochę różnica wieku między dziećmi mi dała do myślenia.
Ło 7,5 godziny paść idzie
Dragusia do Bałtowa mam 50 km wybieramy się niebawem ale nie wiem kiedy. także zapraszam

A co wywnioskowałaś odnośnie różnic wieku

Tasiu kochana Aneczka słodka, w ogóle jak patrzę na te wszystkie sierpniowe słodkości to aż się zachciewa

Hej hello, wybaczcie że nie piszę ale niedługo chyba w jakąś depresję wpadnę, sytuację w domu mam nie ciekawą ogólnie wszystkiemu winien mój tata. Z tż też się wczoraj pokłuciłam ale obraził mnie bardzo i potem przeprosił ale ja mu nie zapomnę bo temat drażliwy. Mam ochotę siąść i ryczeć jedynie co mnie cieszy to mój szkrab i wiem że dla niego muszę się trzymać bo inaczej to różne mam myśli.
Jestem na bieżąco czytam, ale muszę się ogarnąć. Wybaczcie za pamiętnik ale musiałam się komuś wyżalić a nie mam komu.

Wszystkim urlopowiczom udanego wypoczynku życzę.