Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-18, 11:10   #2186
inwersja
dryfuję słowami

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
dzięki

dzięki no my jakos wszyscy w rodzinie uzgodniliśmy ze albo obchodzimy imieniny albo urodziny no i tak wybraliśmy imieniny al. ejako ze wrocilismy z nad morza to nie wyprawiałam chociaż zawsze cos tam robie to teraz nawet nie było kiedy

dzięki i oczywiście wszystkiego naj naj no ja tez miałam foszka powiedziałam ze się może pocałować z prezentem to mu głupio było i mówił ze teraz cały rok będę mu wypominać

dziękuje i biedna Ty z tymi zasłabnięciami

dzięki wiem ze faceci no ale właśnie czy zawsze można ich tym usprawiedliwiać ze to tylko faceci ? my jesteśmy tylko kobietami a mamy być robotami i pamietac o wszystkim

dziękuje ja wzielam bodziaki z kurczaczkiem itd, spodenki te czerwone z wywijanymi nogawkami w kropki, fioletowe spodenki i dresik i moja siostra wziela drugi dresik bodziaki ten w kropki i biały
i jedne spodenki jak dobrze pamiętam a i osłonki do kontaktów bo moje dziecko je uwielbia

Łooo.... To tak żeby wyprawiać to nic nie obchodzimy po prostu na urodziny skadamy życzenia i jak jest kasa to jest prezent albo coś, ale to tylko my z tz między sobą.nie dostajemy prezentów od nikogo więcej.