2014-08-18, 12:19
|
|
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Schudnij z Jillian Michaels - część IV
Cytat:
Napisane przez fubowa
parę razy zdarzyło mi się omdlenie i tak to właśnie wygląda.
może ciśnienie gwałtownie ci spadło albo cukier... bywa.
twarda dziewczyna!
...ale dbaj o siebie. 
|
staram się dbac...
Bardzo możliwe, ze cukier spadł, zjadłam wczoraj wyjatkowo mało kalorii na dzień, wiec mozliwe, ze rano jechałam juz na resztkach paliwa...
A muszę sie pożalić, moja kolezanka poleciała mi z krytyką na maila. Z oglądania insta wywnioskowała, że już przesadziłam, ze mam kostkę brukową na brzuchu i wcale to fajnie nie wygląda, a na zblizeniach gdzie jest ramię i szyja to mam "krokodylą skórę" - cokolwiek to znaczy. Na koneic stwierdziła, ze jeszcze 3 miesiace temu było ok, a teraz wyglądam jak paker, czy cos w tym rodzaju i zebym jeszcze uwazałą na stawy, bo ona nie wierzy, ze jakiekolwiek stawy co w stanie wytrzymać ćwiczenia codzienne ... ....normalnie medal jej za demotywajce. Ostatnio wszyscy sie zmówili aby mnie demotywować.
Wiecie co? Zaczynam meic dosc zycia 
Raz, ze wiadomo ze na zdjeciach miesnie moga wyjsc mozniej zarysowane bo swiatlo pada tak a tak, a do zdjecia sie ustawia tak, aby bylo cos tam widac, dwa ze skoro stawy powinny pasc, to źle mi widac zyczy, a dziwne ze innym ciwczacym i trenerkom nie padają. Trzy to powinnam sie chyba teraz zastrzelic po tej fali krytyki ...
Przepraszam, ze tak wywaliłam wsio, ale musiałam, bo inaczej rosło coś we mnie
Czas edycji: 2014-08-18 o 12:20
|
|
|