2014-08-18, 11:32
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 25 :)
dobry dzień 
Cytat:
Napisane przez lipstick89
właśnie się okrutnie pokłóciłam z mamą. oglądałyśmy zdjęcia z czerwcowego wesela mojej przyjaciółki i zaczęła się zachwycać salą w hotelu. że taka ładna, elegancka, widna, przestronna... oczywiście wszystko złośliwie i w domyśle, że nasza jest brzydka. zapytałam się o co jej chodzi i czy czerpie jakąś przyjemność z ciągłego krytykowania naszych wyborów. obruszyła się, bo nie słuchamy jej rad. ja jej na to, że ona nam nie doradza tylko wszystko krytykuje. i nagle wyskakuje z tekstem, że w jakiej stawiamy ją sytuacji z tym weselem. że nasze wesele dla niej niczym nie będzie się różnić od innych. to jej powiedziałam, że to wesele jej jedynej córki. i chociaż tym powinno się różnić.
jutro pogadam z TŻ. nie chcę już żadnego wesela. nie mam dla kogo, skoro dla mojej własnej matki będzie nieważne.
|
Przykre Ale pamiętaj, że nie nie wolno mysleć, że robi się wesele dla kogoś, myśl o tym że robicie wesele dla siebie!! I to Wasze zdanie jest najważniejsze. Tak jak dziewczyny już pisały, odsuń mamę od przygotowań (skoro i tak za nic nie płaci) bo narzekać i tak będzie. Jak zrezygnujecie z wesela, to też będzie marudzić, więc najlepiej postawić ją przed faktem dokonanym (tak jak ja robię ze swoją ) wiadome, że przykre, że w ten ważny dizeń nie masz wsparcia jak by nie było najbliższej osoby, ale też nie możesz jej dawać satysfakcji rezygnując ze swoich (Waszych) marzeń!! My 3mamy kciuki 
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;47743731]Witam sie, dzień bry! Dlaczego praca dzisiaj, whyyyyyyy [/QUOTE]
właśnie dlaczegoooo??? 
Potwierdzam jeszcze tutaj, że zaproszenia super
Czekam na odpowiedź jednego zespołu (dla porównania) i trzeba w końcu wybrać coś.. Bo się obudzę w styczniu bez najważniejszego usługodawcy, czyli muzyki
Unia Tarnów
Góra 26.08.14
Dół 14.04.15
http://czarnakretka.blogspot.com/
|
|
|