2007-07-13, 20:52
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ostry Trądzik...
Ja tam mysle ze kazdy powinien baaardzo indywidualnie dostosowywac wszystko do własnego organizmu. Ile razy juz "cos" co pomogło komus tam miało mi definitywnie wyleczyc trądzik! a nie wyleczyło rzecz ajsna.
A jako ciekawostke śmiesznostke powiem Wam że:
ostatnio posiedziałam troche na słoncu,w sumie dosyc długo ale było zimno wiec sie nie czuło.Zupełnie nieodpowiedzialnie bez filtra i czapki.Wracam do domu-czerwona jak burak,twarz mnie pali(mam naczynka wiec nie myslcie ze sie jarałam jakos długo,poprostu mnie chwyta zawsze bardzo szybko i na bardzo czerwono). No i mówie na wtorek musze wygladac znosnie to kupiłam alantan plus - krem. Mówie no to bedzie jakas tragedia,twarz mam dosłownie cała w wągrach,tłusta masakrycznie,fajnie bedzie jak ja to nałoze na twarz pozapycha mnie jak niewiadomo_co. No i wyszło na to ze juz piaty dzin nakładam na noc na policzki alantan,powinien zapychac a nie widze gorszej skóry niz po antytradzikwoych kremach,naczynka mi sie uspokoiły,skora jest gładziutka i jest fajnie 
Ale to tez sprawa hormonów,jak mam nieregularny okres to Święty Boże nie pomoze i taka jest smutna prawda
|
|
|