Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-18, 13:02   #1517
marsi11
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

wiecie jaki jest poziom żlobków we wro?
syf i malaria
tzn nie mówię tego o wszystkich ale.....
dziś weszłam na strone miasta by poszukać prywatne ośrodki które dostały dotacje z miasta
w jednym brudno, a w drugim rany boskie, pani wyglądała jakby przed chwilą wstała, trzymała na rękach drące się niemowle, stwierdziła,że jest śpiące i musi je uśpić, wsadziła do łóżeczka zamknęła drzwi i wyszłą
popatrzyła na Leosia, stwiedziła,że strasznie żywy ale żebym się nie martwiła ona go utemperuje jeszcze czego!
ja nie wiem nikt nie kontroluje tego typu placówek?
nie wspomne,że ani mnie ani TZ nie wpuściła do żadnego pomieszczenia, przyjęła nas w korytarzu, otworzyła jedną sale i powiedziała proszę nie wchodzić tylko popatrzeć

ja pierdziele, zadawałam wiele pytań, między innymi o drzemkę, że mały ma teraz lęk separacyjyn i że sam nie uśnie- no to dostałam odpowiedź,że dziecko będzie leżakować i samo się nauczy- ona mu daje 7-10 dni
☠☠☠☠a ciekawe co? zakmnie drzwi i wyjdzie?
o nie!

Leos ładnie zrobił papa na do widzenia i więcej tej pani nie zobaczy

wracając ,przypadkiem znaleźliśmy placowkę, oddają nowy budynek do użytkowania we wrześniu, pani milutka, zagadywała Leo, zupełna odwrotność poprzednich rozmów
no i też z dofinansowaniem no i mamy miejsce

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Debrah, pokazuje,że film prywatny

a włąsnie jedna pani pochwaliła dziś mojego synka,że ładnie się komunikuje
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora