Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłośniczki picia herbat:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-18, 13:11   #4616
Arwen123
Rozeznanie

Dot.: Miłośniczki picia herbat:)

Cytat:
Napisane przez lovebird Pokaż wiadomość
Ja z wanilią mam tylko tą jedną i to jedna albo dwie torebki mi zostały ale chętnie jakąś czarną z wanilią bym kupiła, muszę się rozejrzeć Ale po tę moją nie ma co jechać, nawet nie ma co kogoś prosić o przywiezienie - aż taki szał to to nie jest Mamy w Polsce lepsze herbaty
Jak masz dostęp do "Czasu na herbatę" to polecam taką o nazwie Vanilla Sky. Ma duże kawałki pomarańczy i też kawałki prawdziwej wanilii, co właśnie dopiero niedawno odkryłam

Cytat:
Napisane przez _alison Pokaż wiadomość
Pewnie dobra ale białej nie lubię Z czekolad z jagodami uwielbiam tą z lindt
Do jagodowej herbatki byłaby idealna
O tak, Lindt to w ogóle ma najlepsze czekolady jakie jadłam.

Cytat:
Napisane przez lovebird Pokaż wiadomość
Witam się z gruszkową z cynamonem
O jej, ta też brzmi pysznie! Ta też z Hiszpani, czy można ją gdzieś u nas dostać?

Cytat:
Napisane przez Nightmare666 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie z innej beczki, a mianowicie: czy pójście samemu na weselu to zły pomysł i oznaka, że jestem nieudacznikiem? Niedługo mam wesele, na którym nie ukrywam, że mi zależy i nie mam z kim pójść a chyba nie warto brać kogoś 'z łapanki', bo tylko wstydu można sobie narobić
Ja własnie w ten weekend byłam tak "z łapanki" z chłopakiem przyjaciółki, bo ona akurat wyjechała do Grecji, a biedakowi samemu się nie chciało iść. A że znam jego siostrę od lat, to mi zaproponowali. I przyznam szczerze, że tak świetnie to dawno się nie bawiłam.
Ja bym pewnie kumpla wyciągnęła, ale jeżeli miałabym kogoś szukać na siłę, to też wolałabym już sama pójść. Nie widzę w tym raczej nic złego, a skoro mówisz, że znasz część osób to tym bardziej nie ma co się wysilać na szukanie partnera, który potem może cię rozczarować.

Za mną póki co kubek zielonej, ale coś chłodno się zrobiło i lecę chyba zaparzyć tej czarnej z wanilią.
Arwen123 jest offline Zgłoś do moderatora