2014-08-18, 12:14
|
|
zniemczona peema
|
Dot.: Nasze śluby za 2lata będą z Nas najszczęśliwsze PMki świata! PM 2016 część XV
Cytat:
Napisane przez tija93
Promyk zagłosowałam tam u Ciebie 
|
Ja też już parę dni temu .
Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin
w piątek stwierdziłam, że od poniedziałku zacznę się bardziej przykładać do nauki. dziś pijąc sobie kawkę myślę, ok odpocznę i już jutro zacznę.
właśnie uświadomiłam sobie, że już dziś jest poniedziałek  ale głowa i brzuch mnie nawalają. masakra.
|
Ja to samo . A dziś się tak nie chce że masakra.. No ale niestety trzeba przysiąść bo jestem przymuszona.
Cytat:
Napisane przez iixi
wstawiam na chwilę  też przy okazji macie moją kieckę, którą wieki temu obiecałam wstawić 
|
Ślicznie wyglądałaś .
A ja właśnie wróciłam do domku i po tym całym weekendzie padam na ry.. twarz . A to dopiero początek całej bieganiny i załatwień, chyba wykitujemy przez te 2 tygodnie.
Byliśmy dziś w sali u nas w mieście i pewnie na niej poprzestaniemy, bo jest blisko a i ładnie w realu (bo na zdjęciach wygląda przeciętnie), cena 180zł za osobę jest chyba jedną z najniższych w okolicy, a lokal jest sprawdzony. Tyle, że jeszcze nie wiemy jak z terminami bo dzwoniłam do właścicielki bo kierowniczka nie wiedziała jakie są terminy na 2016 ale właścicielki akurat nie było w domu i ma do mnie potem zadzwonić i mi wszystko powiedzieć. Mieliśmy jeszcze oglądać 2 inne sale ale jedna z nich powstała w tym roku, tak że nikt tam wiele jeszcze wesela nie miał i niewiadomo czego się spodziewać, a druga jest dalej.
Nadal nie mam butów jak jutro nie kupię na jarmarku to nie wiem co zrobię . Nie mówiąc o krawacie dla TŻ-ta.
Co do domku to my też planujemy budowę, ale aktualnie to jesteśmy na etapie przeprowadzania działki na TŻ-ta .
|
|