Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październikowe cz.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-18, 13:32   #4666
siuska
Raczkowanie

Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko

Cytat:
Napisane przez Ol7cia Pokaż wiadomość
Dziewczyny, na smyku jest promocja na pampki, zwłaszcza newborn 1, wychodzi coś ok. 0,46 gr/szt. Tylko zastanawiam się, kupujecie te zielone czy premium care? może macie już jakieś doświadczenie i podzielićie się opinią ??

poczwarkah daj znać jak już się skontaktujesz z lekarzem. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok.

siuska to ja głupia myślałam, że nasze matki to jeszcze prasowały te pieluchy )) no ale i tak łatwo nie miały

Co do Greya to przeczytałam wszystkie 3 części, wzięłam jedynie te książki na podróż poślubną fakt, napisana jest dość prostym językiem i nie wiem czy przebrnęłąbym przez te wszystkie części gdybym miała jakąś alternatywę ale nie zmienia to faktu że mąż był bardzo zadowolony z tego że ją czytam hihihih
Prasowały, prasowały i gotowały Ale teraz są takie, że wręcz nie wolno prasować, nie powinno się, chyba że tetrówkę pod otulacz. Temat rzeka ogólnie.

Ja już po biedronce, kupiliśmy proszek do kolorowego