2014-08-18, 12:34
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko
Cytat:
Napisane przez nowa8686
Nie wysłali jeszcze mojego gemini 
|
A kiedy zamawiałaś? Ja zamawiałam 13, 14 dostałam maila, że jest w trakcie realizacji i się zastanawiam kiedy przyjdzie.
Cytat:
Napisane przez Ol7cia
Dziewczyny, na smyku jest promocja na pampki, zwłaszcza newborn 1, wychodzi coś ok. 0,46 gr/szt. Tylko zastanawiam się, kupujecie te zielone czy premium care? może macie już jakieś doświadczenie i podzielićie się opinią ??
poczwarkah daj znać jak już się skontaktujesz z lekarzem. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok.
siuska to ja głupia myślałam, że nasze matki to jeszcze prasowały te pieluchy  )) no ale i tak łatwo nie miały
Co do Greya to przeczytałam wszystkie 3 części, wzięłam jedynie te książki na podróż poślubną  fakt, napisana jest dość prostym językiem i nie wiem czy przebrnęłąbym przez te wszystkie części gdybym miała jakąś alternatywę  ale nie zmienia to faktu że mąż był bardzo zadowolony z tego że ją czytam hihihih 
|
Szkoda, że u mnie jest tak mały smyk, że nic w nim nie ma.
Nie używałam tych białych, ale z zielonych byłam zadowolona. Słyszałam, że białe lepsze, ale nie miałam okazji sprawdzić.
Aha i zapomniałam w poprzednim poście: witam nową mamusie
|
|
|